| Avaa | | Genetic differences among brown trout, Salmo trutta, stock and their importance for the conservation and management of the species | | artikkeli | kalakannat, kalalajit, säilyvyys, taimen | | | 1989 | 31 | | | Eripainos: Freshwater Biology ... | I-Kalatutkimus: Taimen (avokotelo 9) |
| Avaa | | Undersökningar över förvaring av färsk fisk medelst isning och frysning med hänsyn till fiskens kvalitet och hållbarhet | | artikkeli | laatu, säilyvyys | Fiskeriföreningen i Finland | Helsingfors | 1912 | | | Fiskaren | 1912: Nr 9, | |
| Avaa | Anon.
| Kaasupakattu kala säilyy tuoreena 18-20- päivää | | artikkeli | kalanjalostus, säilyvyys | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 1990 | | 0356-1585 | Kalastaja | 1990: Nr 4, s. 4 | |
| Avaa | Arola, Hanna
| Taimenen mädin säilyvyys ja alkioiden kasvu Savijoen kipsinlevitysalueella | linkki | kirja | mäti, säilyvyys, taimen | Jyväskylän yliopisto | Jyväskylä | 2019 | 30 | 978-951-39-7724-5 ; 2669-8986 | Jyväskylän yliopiston bio- ja ympäristötieteiden laitoksen tiedonantoja | 1/2019
Tiivistelmä:
Pello... | I-Kalatutkimus: Taimen (avokotelo 1) |
| Avaa | Bergman, Gösta
| Tuore kala tutuksi | | kirja | elintarvikkeet, kala - kalat, käsittely, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, säilyvyys | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 1990 | 47 | 951-96150-5-9 ; 0783-3954 | Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållning | nro 93
Neljas, tarkistettu ... | F-Kalatalouden Keskusliitto ; L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | Hattula, Tapani
| Pakasteesta sulatetun suomukalan säilyvyys | | artikkeli | säilyvyys | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 1998 | | 0356-1585 | Kalastaja | 1998: Nr 2, s. 7 | |
| Avaa | Hellevaara, Einar
| Yttermera om gutsträngars hållbarhet | | artikkeli | säilyvyys | | Helsingfors | 1923 | 4 | | Finlands Jakttidskrift | s. 293–296 | |
| Avaa | Kaitaranta, Jukka Vuorela, Riitta Linko, Reino R.
| Muikun mädin säilyvyydestä | linkki | artikkeli | muikku, mäti, säilyvyys | | | 1979 | 8 | | | Eripainos: Suomen kalatalous 4... | I-Kalatutkimus: Muikku (avokotelo 1) |
| Avaa | Kalatalouden keskusliitto
| Kala : arvokas ravintomme | | kirja | kala - kalat, pakastus, ruoanvalmistus, savustus, suolaus, säilyvyys | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 1982 | 16 | 951-95059-8-9 ; 0783-6163 | Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållning | nro 72
Kalatalouden Keskusl... | F-Kalatalouden Keskusliitto ; L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | Liedes, Lauri
| Kalojen käsittely | | artikkeli | eläinten täyttäminen - täyttö (eläimet), kalaruoat, kalasäilykkeet → kalavalmisteet, käsittely, säilyvyys | Weilin+Göös | Espoo | 1988 | 30 | 951-35-4180-0 | Tapiola : suuri kalastustieto perhokalastus | s. 239-269 | D-Vapaa-ajan kalastus, suomenkielinen |
| Avaa | Loftus, K. H.
| Experimental storage of lake trout eggs | | artikkeli | järvitaimen, mäti, säilyvyys | | | 1956 | 3 | | | Eripainos: The Canadian Fish C... | I-Kalatutkimus: Taimen (avokotelo 7) |
| Avaa | Rahkio, Marjatta
| SSSP-programmet förutspår fiskprodukternas hållbarhet | | artikkeli | säilyvyys | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 2010 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 2010: Nr 3, s. 23-24 | |
| Avaa | Ryman, N.
| Conservation genetics considerations in fishery management | | artikkeli | järvikalastus, kala - kalat, kalatalous, säilyvyys | | | 1991 | 14 | | | Eripainos: Journal of Fish Bio... | I-Tutkimus (avokotelo 2) |
| Avaa | Tallberg, H.
| Angående kryddfisken och saltfisken hållbarhet | | artikkeli | säilyvyys | | Helsingfors | 1934 | 4 | | Fiskeritidskrift för Finland | s. 88–91 | |