| Avaa | | Alla gillar makrill : God att äta - lätt att laga | | moniste | kalaruoat, makrilli, ruokaohjeet | Föreningen för fiskpropaganda | Göteborg | | | | | Recept på GODA RÄTTER | L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | | Coda recept å insjöfisk | | lehti | kalaruoka, ruokaohjeet | Svenska Insjöfiskares Centralförbund | Mälmö | 1981 | 7 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | De läckraste fisk-rätter ni lagat | | lehti | kalaruoat, kalaruoka, ruokaohjeet | Frionor | | | 13 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Fisk og sild | | artikkeli | kalaruoat, kalaruoka, ruokaohjeet | | Oslo | | 37 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Fladensill : som varmrätt eller till smörgåsbordet är gott billigt och lättlagat | | lehti | ruokaohjeet, silli | Förenningen för Fiskpropaganda | Göteborg | 1953 | 4 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Fladensill : som varmrätt eller till smörgåsbordet, god, billig och lättlagad | | lehti | kalaruoka, ruokaohjeet, silli | Förenningen för Fiskpropaganda | Göteborg | 1955 | 7 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Färsk västkustfisk : kolja, Vitling, torsk | | lehti | kalaruoka, ruokaohjeet | Förenningen för Fiskpropaganda | Göteborg | 1959 | 11 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Goda makrill rätter | | lehti | kalaruoka, makrilli, ruokaohjeet | | Göteborg | 1962 | | | | Taitettava esite | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Goda sillrätter | | lehti | kalaruoka, ruokaohjeet, silli | Västkusten Fiskbyrå | Göteborg | | 9 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Havsfisk kontra åderförkalkning och kärlsjukdomar | | lehti | kalaruoat, kalaruoka, ruokaohjeet | Förenningen för Fiskpropaganda | Göteborg | 1958 | 7 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Hilja-tädin silliruokia | | moniste | ruoanvalmistus, ruokaohjeet, silli | | Helsinki | 1938 | 15 | | Suomen sillikonttori oy | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | | Kala : suolaus- ja kuivausohjeita | | moniste | ruokaohjeet, suolaus | | | | | | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | | Kalaruokia | | moniste | kalaruoat, kalaruoka, ruokaohjeet | | | | 1 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Makrill : västkustens populäraste saltvattensfiske | | lehti | makrilli, ruokaohjeet | Förenningen för Fiskpropaganda | Göteborg | 1953 | 7 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Makrill : västkustens populäraste saltvattensfiske | | lehti | kalaruoka, makrilli, ruokaohjeet | Förenningen för Fiskpropaganda | Göteborg | 1960 | 7 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Merisilakka | | kirja | kalaruoka, ruokaohjeet, silakka - haili | Merisilakka projekti | | | | | Vakioruokaohjeet | Kansio jossa ruokaohjeita | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | | MM kalakirja | | lehti | kalaruoat, kalaruoka, ruokaohjeet | Menaiset | | 1975 | 17 | | Me Naiset 25/26 1975 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Päijät-Hämeen matkailun ja matkailuprojektin järjestämän lahnaruokakilpailun reseptejä | | moniste | kalaruoka, lahna - lahnat, ruokaohjeet | Päijät-Hämeen matkailu ja matkailukalastusprojekti | Lahti | 1996 | 7 | | | Lahdessa Maakuntamessuilla 6.8... | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | | Sill : svenskfångad | | lehti | ruokaohjeet, silli | Förenningen för Fiskpropaganda | Göteborg | 1958 | 7 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | | Sillipöytäkirja : 12 sivua sillistä | | moniste | ruoanvalmistus, ruokaohjeet, silli | Tampereen Kirjapaino | Tampere | 1937 | 12 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | | Strömming : de stora möjligheternas fisk | | lehti | kalaruoka, ruokaohjeet, silakka - haili | | Stockholm | | 2 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | Aalberg, A. F.
| Kalojen säilöntäkäsittely | | kirja | kala - kalat, keittokirjat, ruokaohjeet, säilöntä | Otava | Helsinki | 1956 | 114 | | | Kalakirjastossa kirjaa 4 kpl | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Aalberg, A. F.
| Suolasilakan valmistus | | moniste | perkaus - perkaaminen, ruokaohjeet, silakka - haili, suolaus, varastointi | | Viipuri | 1933 | 21 | | Viipurin läänin merikalastajain liitto r. y. ; n:o 4 | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | Ahlin, Nils-Emil kirjoittaja Rossander, Måns kirjoittaja Lehmusoksa, Ritva kääntäjä
| 100 maukasta silakkaherkkua | | kirja | kalaruoat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, silakka - haili | Gummerus | Jyväskylä | 1997 | 155 | 951-20-5101-X | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Anon.
| Maistoitteko "kahden kalastajan" silliä | | moniste | kalastajat, ruokaohjeet, silli | Suomen Kalastus oy | Helsinki | 1936 | 6 | | | Mainos | L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | Anon.
| Moster-Hildas sillrecept | | moniste | ruokaohjeet, silli | | Helsingfors | 1938 | 15 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | Anon.
| Silliä dillissä = Sill i dill | | moniste | ruokaohjeet, silli | Loviisan kalastus Oy, Suomen kalastus =y | | | 1 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | Appelqvist, Kati kääntäjä Erlandsson, Mariann kirjoittaja Sahlén, Kerstin kirjoittaja Eriksson, Hans B. valokuvat Olsson, Brita kirjoittaja
| Herkutellaan kalalla : maukkaita kala- ja äyriäisruokia | | kirja | kalaruoat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, äyriäiset | Gummerus | Jyväskylä | 1988 | 201 | 951-20-3879-X | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Asikainen, Terttu koonnut
| Hyvää järvikalasta : kalaruokaohjeita | | kirja | kalaruoat, kalaruoka, ruokaohjeet | Pohjois-Savon maa-ja kotitalousnaiset | Kuopio | 1994 | 87 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | Bergman, Gösta
| Tuore kala tutuksi | | kirja | elintarvikkeet, kala - kalat, käsittely, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, säilyvyys | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 1990 | 47 | 951-96150-5-9 ; 0783-3954 | Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållning | nro 93
Neljas, tarkistettu ... | F-Kalatalouden Keskusliitto ; L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | Borgen, Annemarta
| Min fiskkokbok | | kirja | ruoka, ruokaohjeet | Forum | Sweden | 1988 | 275 | 91-37-09546-3 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Cederberg, Maarit toim. Hirvonen, Sirkka toim. Lindell, Liisa toim. Nappa, Kati toim. Salonen, Eeva toim.
| Lapsuuteni ruokamuistot | | kirja | ruoka, ruokaohjeet | Gummerus | Jyväskylä | 1994 | 118 | 951-20-4563-X | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Enroth, Svea
| Torsk, god och billig mat | | artikkeli | ruokaohjeet, turskakalat | | Ekenäs | 1939 | 12 | | | 2. painos 1939 | L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | Eriksson, Berit Falk, Lars Tanttu, Anna-Maija
| Metsän antimet | | kirja | ruoanvalmistus, ruokaohjeet, sienestys | Otava | Helsinki | 1982 | 118 | 951-1-06911-X | | Tämä kirja opastaa meidät p... | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Fischerström, Iwan W. kirjoittaja Kriland, Gösta kuvittaja
| Havsfisk : impressioner och matrecept | | kirja | kalaruoat, merikalat, ruokaohjeet | Bok och Bild | | 1967 | 80 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Fjørtoft, Hans J.
| Handsaming av fisk om board | | kirja | kalaruoka, ruokaohjeet | Fiskeridirektøren | Bergen | 1969 | 70 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 4) |
| Avaa | Friman, Terhi Saraja, Antti
| Maailman paras matikkakirja | | kirja | kalaruoat, made - mateet, ruokaohjeet | Docendo | Jyväskylä | 2017 | 104 | 978-952-291-392-0 | | Made on pohjoisen pallonpuolis... | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Gustafsson, Tapio
| Raavaiden miesten kalakeittokirja | | artikkeli | kalaruoat, keittokirjat, kirja-arvostelut, ruokaohjeet | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 2005 | 1 | 0039-5528 | Suomen Kalastuslehti | 2005: Nr 7, s. 29 | |
| Avaa | Haapasalo, Ville haastattelut Härkönen, Hasse kirjoittaja Henriksson, Ben haastattelut Metso, Juha valokuvat
| Vimpan päälle kalareissu | | kirja | kala - kalat, kalaruoat, kalastus, ruokaohjeet | Otava | Helsinki | 2016 | 177 | 978-951-1-30382-4 | | Hyllyssä pääsanana: Haapasa... | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Halme, Risto esipuheen kirjoittaja
| Silakka | | sarjajulkaisu | kalaruoka, ruokaohjeet, silakka - haili | Hotelli-ja ravintolamuseo | | 1972 | 29 | | Hotelli-ja ravintolamuseon monisteita 3/1972 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Hannula, Yrjö Pojanluoma, Riitta
| Erämiehen herkut : suomalaisia riista- ja kalaruokia | | kirja | kalaruoat, kalaruoka, keittokirjat, rapu, ravut, ruokaohjeet | Kirjayhtymä | Helsinki | 1993 | 136 | 951-26-2828-2 | | Erämiehen herkut on syntynyt ... | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Hartola, Marja
| Ruokaretki Turun saaristoon = Matresa i Åbo skärgård | | kirja | ruoka, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, Turunmaan saaristo | Atena Kustannus Oy | Jyväskylä | 2003 | 92 | 951-796-304-1 | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Heinimäki, Jaakko Yli-Uotila, Jyrki Repo, Sami
| Nuotiokirja : ruokaa ja tarinoita tuleen tuijottajille | | kirja | retkeily, ruoka, ruokaohjeet | WSOY | Hämeenlinna | 2005 | 144 | 951-0-30140-X | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Heininen, Päivi toim.
| Pieni kalaruokakirja | | kirja | kalaruoat, kalaruoka, ruoanvalmistus, ruoka, ruokaohjeet | Otavamedia | Keuruu | 2013 | 112 | 978-952-271-024-6 | | Pieneen kalaruokakirjaan on ko... | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Helaakoski-Tuominen, Marja
| Kodin keittiötieto | | kirja | hakuteokset, ruoanvalmistus, ruokaohjeet | WSOY | Porvoo | 1959 | 768 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Hellebland, Görn
| Stora fisk skolan : allt om mat | | kirja | kalaruoka, ruoka, ruokaohjeet | Förlags AB Wilken | DDR | 1989 | 144 | 91-7024-579-7 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Hellstedt, Mirja toim. Karjalainen, Kaija toim. Tissari-Simola, Virpi toim.
| Suussa sulavaa Suomesta | | kirja | ruoanvalmistus, ruokaohjeet | Finfood HYVÄÄ SUOMESTA | Helsinki | 2000 | 85 | 952-5244-04-0 | | Suussa sulavaa Suomesta -julka... | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | HOK yhteisötekijä
| Tänään kalaa : 32 valmistusohjetta | | moniste | kalaruoat, ruokaohjeet | HOK | Riihimäki | 1955 | 15 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | Holm, Thora
| Strömmingsboken : 80 delikata strömmingsrätter | | kirja | kalaruoat, ruokaohjeet, silakka - haili | Holger Schildts Förlag | Stockholm | 1931 | 78 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja |
| Avaa | Hosia, Vuokko toim. Westerholm, Sipa toim.
| Hulluna sieniin : sieniherkkujen pikkujättiläinen | | kirja | hakuteokset, ruokaohjeet, sienet, säilöntä | WSOY | Porvoo | 1995 | 860 | 951-0-17213-8 | | Neljäs painos | L-Ruoka- ja keittokirjoja |