Aineiston tiedot

Tekijä (t):Kalatalouden keskusliitto
Aineiston nimi:Kala : arvokas ravintomme
Verkko-osoite:
Aineistolaji:kirja
Asiasanat:kala - kalat, pakastus, ruoanvalmistus, savustus, suolaus, säilyvyys
Kustantaja:Kalatalouden Keskusliitto
Painopaikka:Helsinki
Vuosi:1982
Sivumäärä:16
ISBN/ISSN:951-95059-8-9 ; 0783-6163
Lehti/sarja ym.:Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållning
Lisätietoa:nro 72 Kalatalouden Keskusliitto -sarjan numerot ilmestymisjärjestyksessä: https://www.suomenkalakirjasto.fi/kalatalouden-keskusliiton-julkaisut-numerojarjestyksessa/ Kalatalouden Keskusliitto -sarjan julkaisut Kalakirjaston tietokannassa: https://www.suomenkalakirjasto.fi/kalakirjasto/haku.php?lang=fi&publication=Kalatalouden+Keskusliitto+-+Centralf%C3%B6rbundet+f%C3%B6r+Fiskerihush%C3%A5llning
Sijainti:F-Kalatalouden Keskusliitto ; L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo