Hakutulokset

Valitse kaikki   Poista valinnat
Valittu Tekijä (t)Aineiston nimiVerkko-osoiteAineistolajiAsiasanatKustantajaPainopaikkaVuosiSivumääräISBN/ISSNLehti/sarja ym.LisätietoaSijainti
AvaaHilja-tädin silliruokiamonisteruoanvalmistus, ruokaohjeet, silliHelsinki193815Suomen sillikonttori oyL-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo
AvaaSillipöytäkirja : 12 sivua sillistämonisteruoanvalmistus, ruokaohjeet, silliTampereen KirjapainoTampere193712L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo
AvaaAalberg, A. F.
Jääskeläinen, Viljo
Suolakalan valmistuksesta / A. F. Aalberg ; Kalankuivatus käytäntöön, joutokalakin ruoaksi / Viljo Jääskeläinenartikkelikala - kalat, Lakiasiaa, ruoanvalmistus, suolausKalataloudellinen neuvottelukuntaHelsinki19416 + 2Eripainos: Kalataloudellinen n...L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo
AvaaAhlin, Nils-Emil kirjoittaja
Rossander, Måns kirjoittaja
Lehmusoksa, Ritva kääntäjä
100 maukasta silakkaherkkuakirjakalaruoat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, silakka - hailiGummerusJyväskylä1997155951-20-5101-XL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaAhokas, Vuokko toim.
Kala : GOURMET-video, tekstiosakirjakalaruoat, keittokirjat, ruoanvalmistusCine Food International, copHelsinki198954951-95261-1-0L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaAppelqvist, Kati kääntäjä
Erlandsson, Mariann kirjoittaja
Sahlén, Kerstin kirjoittaja
Eriksson, Hans B. valokuvat
Olsson, Brita kirjoittaja
Herkutellaan kalalla : maukkaita kala- ja äyriäisruokiakirjakalaruoat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, äyriäisetGummerusJyväskylä1988201951-20-3879-XL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaBergman, Gösta
Tuore kala tutuksikirjaelintarvikkeet, kala - kalat, käsittely, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, säilyvyysKalatalouden KeskusliittoHelsinki199047951-96150-5-9 ; 0783-3954Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållningnro 93 Neljas, tarkistettu ...F-Kalatalouden Keskusliitto ; L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo
AvaaBonekamp, Gunnevi
Rätt med fiski : en kokbokkirjakalaruoat, keittokirjat, ruoanvalmistusGunnevi BonekampGöteborg199514491-630-3865-X10:e upplaganL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaBrunow, Birgit
Silakkaruokavuoka : proosaa ja ruokaohjeitakirjakalaruoat, ruoanvalmistus, ruoka, silakka - hailiEteenpäin OsakeyhtiöKotka1984200951-99593-7-8Kalakirjastossa kirjaa 2 kplL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaCentralförbundet för Fiskerihushållning
Rensa fisk rätt och slättkirjakalaruoat, ruoanvalmistusCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors200816978-952-9614-82-0 ; 0783-3954Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållningnro 162 Ilmestynyt aikaisem...F-Kalatalouden Keskusliitto
AvaaCentralförbundet för Fiskerihushållning
Rensa fisk rätt och slätt : en kort handledning i rensning och bearbetning av fiskkirjakalaruoat, ruoanvalmistusCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors198416951-95058-9-XKalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållningnro 78 Ilmestynyt aikaisemm...F-Kalatalouden Keskusliitto
AvaaEriksson, Berit
Falk, Lars
Tanttu, Anna-Maija
Metsän antimetkirjaruoanvalmistus, ruokaohjeet, sienestysOtavaHelsinki1982118951-1-06911-XTämä kirja opastaa meidät p...L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaFish sijainti hyllyssä
Fish and seafoodkirjaruoanvalmistusSunburst BooksLondon1993641-85778-011-6Sunburst Cookery LibraryL-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset
AvaaFöreningen för Fiskpropaganda
Kokbok för tillagning av fiskkirjakalaruoat, ruoanvalmistusFiskhamnenGöteborg1937127L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaGustafsson, Tapio
Villiä & valloittavaa Sami TallbergartikkeliruoanvalmistusKalatalouden KeskusliittoHelsinki20140039-5528Suomen Kalastuslehti2014: Nr 5, s. 17
AvaaGustafsson, Tapio
Villiä ja valloittavaa Sami TallbergartikkeliruoanvalmistusCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors20140015-3125Fiskeritidskrift för Finland2014: Nr 3, s. 28
AvaaHaapala, Adolf
Beredning av kryddströmminglinkkikirjakalaruoat, ruoanvalmistus, silakka - hailiSuomen kalastusyhdistysHelsinki192580783-618XSuomen kalastusyhdistysnro 9 (på svenska) Suomen ...F-Suomen kalastusyhdistys
AvaaHaapala, Adolf
Maustesilakan valmistamisestalinkkikirjakalaruoat, ruoanvalmistus, silakka - hailiSuomen kalastusyhdistysHelsinki192580783-618XSuomen kalastusyhdistysnro 9 Suomen kalastusyhdist...F-Suomen kalastusyhdistys
AvaaHeininen, Päivi toim.
Pieni kalaruokakirjakirjakalaruoat, kalaruoka, ruoanvalmistus, ruoka, ruokaohjeetOtavamediaKeuruu2013112978-952-271-024-6Pieneen kalaruokakirjaan on ko...L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaHelaakoski-Tuominen, Marja
Kodin keittiötietokirjahakuteokset, ruoanvalmistus, ruokaohjeetWSOYPorvoo1959768L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaHellstedt, Mirja toim.
Karjalainen, Kaija toim.
Tissari-Simola, Virpi toim.
Suussa sulavaa Suomestakirjaruoanvalmistus, ruokaohjeetFinfood HYVÄÄ SUOMESTAHelsinki200085952-5244-04-0Suussa sulavaa Suomesta -julka...L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaHänninen, Osmo toim.
Ågren, Jyrki toim.
Veden vilja : kala-terveellistä ravintoakirjakalaruoat, ruoanvalmistusVapk ; OpetushallitusHelsinki1991141951-37-0523-4L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaIvalon yläasteen 9A-luokka
Keittokirja : Ivalojoen herkutkirjaIvalojoki, ruoanvalmistus201363L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaJohansson, Lars
Parhaat kalaherkutkirjakalaruoat, ruoanvalmistusKustannusosakeyhtiö CityHelsinki198963951-8937-05-2L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaJoutselainen, Hannu yhteisötekijä
Täkyjä päijäthämäläisille kalavesille ja ruokapöytäänkirjakalaruoat, kalastus, Päijänne, ruoanvalmistus, ruokaSininen hetkiLahti2006132Työryhmän jäsenet: Hannu J...L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaJärvinen, Irma
Kosonen, Lasse
Joutjärvi, Marita
Parhaat ruokasienet ja maukkaimmat sieniherkutkirjaruoanvalmistus, ruoka, ruokaohjeet, sienetWSOYPorvoo1998334951-0-22674-2L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaJärvinen, Tiina kääntäjä
Suuri kala- ja äyriäis keittokirjakirjakalaruoat, ruoanvalmistus, äyriäisetKönemann VerlagsgesellenschaftKöln20003043-8290-4005-9L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset
AvaaKalatalouden keskusliitto
Kala : arvokas ravintommekirjakala - kalat, pakastus, ruoanvalmistus, savustus, suolaus, säilyvyysKalatalouden KeskusliittoHelsinki198216951-95059-8-9 ; 0783-6163Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållningnro 72 Kalatalouden Keskusl...F-Kalatalouden Keskusliitto ; L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo
AvaaKiiskilä, Sane koonnut
Muikkuherkkujakirjakalaruoat, muikku, ruoanvalmistusLestijärven kuntaKeuruu200180951-98699-0-5L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKilpinen, Kari
Rapukirjarapu, rapurutto, raputalous, ravustus, ravut, ruoanvalmistusKalatalouden KeskusliittoHelsinki200815952-9614-59-4 ; 0783-3954Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållningnro 141 9. uud. p. Kalat...F-Kalatalouden Keskusliitto
AvaaKoivusalo, Timo
Lehtinen, Jani
Peltola, Mikko
Rysän päältä : siikahyvä ruokakirjakirjaruoanvalmistus, ruoka, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, savustus, siika - siiatJohnny KnigaBookwell, Porvoo2005-2013,238951-0-30955-9L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset
AvaaKolari, Ismo
Kalaruokavideolla miljoonayleisöartikkelikalaruoat, kalaruoka, ruoanvalmistus, ruokaKalatalouden KeskusliittoHelsinki20160039-5528Suomen Kalastuslehti2016: Nr 4, s. 7
AvaaKolmonen, Jaakko
Jaakon riistakirjakirjaruoanvalmistus, ruokaohjeet, savustusPatakolmonen KyGummerus, Jyväskylä199497951-96048-8-XL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKolmonen, Jaakko
Kolmonen, Petri
Kalankäsittelyn ABCkirjakalaruoat, ruoanvalmistusPatakolmonen kyHelsinki199099951-96048-1-2Kalakirjastossa kirjaa 2 kplL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKolmonen, Jaakko koonnut
Kunnon kalaruokia : Kalastusyhdistyksen Kalaruokakilpailun parhaita 2kirjakalaruoat, kalaruoka, kilpailut, ruoanvalmistus, ruokaSuomen kalastusyhdistysHelsinki197520951-95058-6-5 ; 0783-618XSuomen kalastusyhdistysnro 61 Pdf-julkaisu ei ole ...F-Suomen kalastusyhdistys
AvaaKolmonen, Jaakko
Leivinuunit ja uuniherkut : Muurarien ohjeet leivinuunin tekijällekirjaruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeetPatakolmonen KyGummerus, Jyväskylä1996103952-5090-00-0L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKorhonen, Mauri
100 sientäkirjaruoanvalmistus, sienetOtavaHelsinki1974160951-643-586-6L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKoskimies, Tiia
Finland : Nature´s tablekirjakalaruoat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeetCrea VideoHelsinki1998154+6952-9750-10-2L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset
AvaaKostiainen, Raimo
Kalan savustus : Ohjeita kotitarvesavustajillekirjakalaruoat, ohjekirjat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, savustusKalatalouden KeskusliittoHelsinki199547952-9614-20-9 ; 0783-3954Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållningnro 112 Kalatalouden Keskus...F-Kalatalouden Keskusliitto
AvaaKotilainen, Marketta toim.
Eräkokki : makuja kairasta kaupunkiinkirjaeränkäynti, ruoanvalmistus, ruokaohjeetMetsäkustannus OyPorvoo, Bookwell Oy2013208978-952-6612-06-5Eräkokkien tulilla ja kotikei...L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKyrklund, Ulli
Strömming och sillkirjaruoanvalmistus, silakka - haili, sillikalatForum96L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKyynäräinen, Antti
Meren herkkuja : Arvo Kokkosen tapaankirjakalaruoat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuriAjatusHelsinki2003175951-20-6358-1Kalakirjastossa kirjaa 2 kplL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaLaine, Ari
Yrttiahvenista lohirulliin : helpot herkut kalastakirjaahven, kalaruoat, ruoanvalmistusAjatus KirjatHelsinki2003144951-20-6359-XKalakirjastossa kirjaa 2kplL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaLappalainen, Hilkka-Helinä
Vauraste, Helena
200 kalaherkkuakirjakala - kalat, kalaruoat, keittokirjat, ruoanvalmistusKirjayhtymäHelsinki1983103951-26-2487-7L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaLehmusoksa, Risto
Lehmusoksa, Ritva
Vuoksen lohta ja Pietarin kaviaaria : Imatran seudun gastronomiaa ja kartanoelämääkirjakalaruoat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeetOtavaHelsinki2008192978-951-1-22277-4Kaivattu teos esittelee kuvin ...L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaLehmusoksa, Ritva
Lehmusoksa, Risto
Suuria herkkuja pienistä kaloistakirjakalaruoat, ruoanvalmistusAjatusJyväskylä2004118951-20-6685-82. painosL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaLehtovaara, Tatu kirjoittaja
Heiskanen, Jukka valokuvat
Suomalaiset kalaherkutkirjakalaruoat, ruoanvalmistus, ruokaohjeetOtavaHelsinki2010160978-951-1-24047-1Kalakirjastossa kirjaa 2 kplL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaLindstedt, Arja
Pirkan parhaat kalaruoatkirjakalaruoat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, äyriäisetKauppiaitten Kustannus OyGummerus, Jyväskylä1996128951-635-875-6L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaLinnilä, Kai
Isoäidin kermakakku - Oman äidin lihapullatkirjaruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeetTammiHelsinki1994351951-31-0300-5L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaLinnilä, Kai
Saraspää, Seppo
Punainen tupa ja erämaa : Miehen vuosikirjaeräretkeily, kalastus, luonto, ruoanvalmistus, ruokaohjeetAmanitaHämeenlinna2011240978-952-5330-42-7L-Ruoka- ja keittokirjoja
Viiteluettelo: Kaikki Valitut Tämä sivu Lisätietoa