Hakutulokset

Valitse kaikki   Poista valinnat
Valittu Tekijä (t)Aineiston nimiVerkko-osoiteAineistolajiAsiasanatKustantajaPainopaikkaVuosiSivumääräISBN/ISSNLehti/sarja ym.LisätietoaSijainti
AvaaAlla gillar makrill : God att äta - lätt att lagamonistekalaruoat, makrilli, ruokaohjeetFöreningen för fiskpropagandaGöteborgRecept på GODA RÄTTERL-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo
AvaaKalaa pöytäänartikkelikalaruoat198615Kalaruokaohje kirjanenavoin
AvaaKalavesiltä kattilaankirjakalaruoatKierrekansiossa Kalatalouden K...L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaMädin hyödyntäminenmonistekalaruoat, mätiSitraHelsinki197844+liitteet951-9251-66-9Sarja AN:o 53
AvaaAaltonen, Turkka kirjoittaja
Arkko, Martti kirjoittaja
Silvast, Jukka valokuvat
Lallin pidotkirjakalaruoatEditaHelsinki2001160951-37-3106-5A-B eräkirjallisuus
AvaaAarnikko, Pirjo toimitus
Kalaruokaa herkkusuillekirjakalaruoatTukkukauppojen oySulkava199196951-9003-43-6
AvaaAhlin, Nils-Emil kirjoittaja
Rossander, Måns kirjoittaja
Lehmusoksa, Ritva kääntäjä
100 maukasta silakkaherkkuakirjakalaruoat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, silakkaGummerusJyväskylä1997155951-20-5101-XL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaAhlström, Mikael
Lahnan tie vie goumetpöytiinartikkelikalaruoat, lahnaKalatalouden KeskusliittoHelsinki20110039-5528Suomen Kalastuslehti2011: Nr 6, s. 16-17
AvaaAhokas, Vuokko toim.
Kala : GOURMET-video, tekstiosakirjakalaruoat, keittokirjat, ruoanvalmistusCine Food International, copHelsinki198954951-95261-1-0L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaAppelqvist, Kati kääntäjä
Erlandsson, Mariann kirjoittaja
Sahlén, Kerstin kirjoittaja
Eriksson, Hans B. valokuvat
Olsson, Brita kirjoittaja
Herkutellaan kalalla : maukkaita kala- ja äyriäisruokiakirjakalaruoat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, äyriäisetGummerusJyväskylä1988201951-20-3879-XL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaArtukka, Aino
Enkla fiskrätterlinkkikirjakalaruoatSuomen kalastusyhdistys Helsinki1918170783-618XSuomen Kalastusyhdistys nro 8 (på svenska) Suomen ...F-Suomen kalastusyhdistys
AvaaArtukka, Aino
Yksinkertaisia kalaruokialinkkikirjakalanjalostus, kalaruoatSuomen kalastusyhdistys Helsinki1918170783-618XSuomen Kalastusyhdistys nro 8 Suomen kalastusyhdist...F-Suomen kalastusyhdistys
AvaaBergman, Gösta
Tuttua ja uutta tuoreesta kalastalinkkikirjakalankasvatus → kalanviljely, kalaruoat, kalat, kalatalousSuomen kalastusyhdistysHelsinki1965620783-618XSuomen kalastusyhdistysnro 41 Toinen, laajennettu ...F-Suomen kalastusyhdistys
AvaaBergman, Gösta
Tuttua ja uutta tuoreesta kalastalinkkikirjakalankasvatus → kalanviljely, kalaruoat, kalat, kalatalousSuomen kalastusyhdistysHelsinki197445951-95058-3-0 ; 0783-618XSuomen kalastusyhdistysnro 58 Kolmas, tarkistettu ...F-Suomen kalastusyhdistys
AvaaBergman, Gösta
Tuttua ja uutta tuoreesta kalastalinkkikirjakalankasvatus → kalanviljely, kalaruoat, kalat, kalatalousSuomen kalastusyhdistysHelsinki1963310783-618XSuomen kalastusyhdistysnro 35 Digitoitu versio Ver...F-Suomen kalastusyhdistys
AvaaBonekamp, Gunnevi
Rätt med fiski : en kokbokkirjakalaruoat, keittokirjat, ruoanvalmistusGunnevi BonekampGöteborg199514491-630-3865-X10:e upplaganL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaBrofeldt, Pekka
68 sätt att tillaga sill och strömming sammanställda av DFartikkelikalaruoat, silakka, silliFiskeriföreningen i FinlandHelsingfors1913Fiskaren1913: Nr 5, s. 80
AvaaBrunow, Birgit
Silakkaruokavuoka : proosaa ja ruokaohjeitakirjakalaruoat, ruoanvalmistus, silakkaEteenpäin OsakeyhtiöKotka1984200951-99593-7-8Kalakirjastossa kirjaa 2 kplL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaFischerström, Iwan W. kirjoittaja
Kriland, Gösta kuvittaja
Havsfisk : impressioner och matreceptkirjakalaruoat, merikalat, ruokaohjeetBok och Bild196780L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaFriman, Terhi
Saraja, Antti
Maailman paras matikkakirjakirjakalaruoat, made, ruokaohjeetDocendoJyväskylä2017104978-952-291-392-0Made on pohjoisen pallonpuolis...L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaFöreningen för Fiskpropaganda
Kokbok för tillagning av fiskkirjakalaruoat, ruoanvalmistusFiskhamnenGöteborg1937127L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaGerhard, Ingemar
Fiskdiet och åderförkalkningartikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19600015-3125Fiskeritidskrift för Finland1960: Nr 2, s. 56-58
AvaaGrubbström, Ulf kirjoittaja
Uusitorppa, Marja kääntäjä
Vapakalastajan opas : onginta ja heittokalastuskirjaheittokalastus, kalaruoat, onginta, vapakalastusKauppiaiden kustannus oyJyväskylä1989154951-635-705-9Lisänä maukkaita ruokaresept...D-Vapaa-ajan kalastus, suomenkielinen
AvaaGustafsson, Tapio
Herkulliset kalaretketartikkelikalaruoatKalatalouden KeskusliittoHelsinki20100039-5528Suomen Kalastuslehti2010: Nr 8, s. 20
AvaaGustafsson, Tapio
Kylmät kalaherkutartikkelikalaruoatKalatalouden KeskusliittoHelsinki20150039-5528Suomen Kalastuslehti2015: Nr 2, s. 11
AvaaGustafsson, Tapio
LähelläartikkelikalaruoatKalatalouden KeskusliittoHelsinki20100039-5528Suomen Kalastuslehti2010: Nr 8, s. 21
AvaaGustafsson, Tapio
Raavaiden miesten kalakeittokirjaartikkelikalaruoat, keittokirjat, kirja-arvostelut, ruokaohjeetKalatalouden KeskusliittoHelsinki200510039-5528Suomen Kalastuslehti2005: Nr 7, s. 29
AvaaGustafsson, Tapio
Suomalaiset kalaherkutartikkelikalaruoatKalatalouden KeskusliittoHelsinki20100039-5528Suomen Kalastuslehti2010: Nr 8, s. 21
AvaaGustafsson, Tapio kirjoittaja
Syökää kalaa!artikkelikalaruoat, kalatalous, terveysvaikutuksetKalatalouden KeskusliittoHelsinki202020039-5528Suomen Kalastuslehti 20202020: Nr 4, s. 18-19 Kotima...Suomen Kalastuslehti 2020: Nr 4
AvaaH. S.
Huomattava uusi keksintö tuoreen kalan säilyttämiseksiartikkelikalaruoatHelsinki19291Suomen Kalastuslehtis. 29
AvaaHaapala, Adolf
Beredning av kryddströmminglinkkikirjakalaruoat, ruoanvalmistus, silakkaSuomen kalastusyhdistysHelsinki192580783-618XSuomen kalastusyhdistysnro 9 (på svenska) Suomen ...F-Suomen kalastusyhdistys
AvaaHaapala, Adolf
Maustesilakan valmistamisestalinkkikirjakalaruoat, ruoanvalmistus, silakkaSuomen kalastusyhdistysHelsinki192580783-618XSuomen kalastusyhdistysnro 9 Suomen kalastusyhdist...F-Suomen kalastusyhdistys
AvaaHaapasalo, Ville haastattelut
Härkönen, Hasse kirjoittaja
Henriksson, Ben haastattelut
Metso, Juha valokuvat
Vimpan päälle kalareissukirjakalaruoat, kalastus, kalat, ruokaohjeetOtavaHelsinki2016177978-951-1-30382-4Hyllyssä pääsanana: Haapasa...L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaHackman, Nina
"Lipeäkala on talven herkku"artikkelikalaruoatKalatalouden KeskusliittoHelsinki19990356-1585Kalastaja1999: Nr 5, s. 8-9
AvaaHackman, Nina
"Ät i lugn och ro!" (Virve Nyman, medlem i Slow Food)artikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19970015-3125Fiskeritidskrift för Finland1997: Nr 3, s. 22-24
AvaaHackman, Nina
Abborren är en mångsidig delikatessartikkeliahven, kalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19980015-3125Fiskeritidskrift för Finland1998: Nr 3, s. 27-29
AvaaHackman, Nina
Den goda gäddanartikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19980015-3125Fiskeritidskrift för Finland1998: Nr 2, s. 29-30
AvaaHackman, Nina
Den godaste salladen på år och dag!artikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19960015-3125Fiskeritidskrift för Finland1996: Nr 3, s. 28-29
AvaaHackman, Nina
Fisk i WokartikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19990015-3125Fiskeritidskrift för Finland1999: Nr 3, s. 28-29
AvaaHackman, Nina
Fisksoppan värmer och mättarartikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19980015-3125Fiskeritidskrift för Finland1998: Nr 5, s. 24-26
AvaaHackman, Nina
Färsk fisk - underbar fisk!artikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors20000015-3125Fiskeritidskrift för Finland2000: Nr 2, s. 28-29
AvaaHackman, Nina
God mat av "skärpfisk"artikkelikalaruoat, kiiski, kuore, lahna, särkiCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors20020015-3125Fiskeritidskrift för Finland2002: Nr 4, s. 21-23
AvaaHackman, Nina
Grytor och gratängerartikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors20000015-3125Fiskeritidskrift för Finland2000: Nr 5-6, s. 28-29
AvaaHackman, Nina
Gös är Yessartikkelikalaruoat, kuhaCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19990015-3125Fiskeritidskrift för Finland1999: Nr 2, s. 28-30
AvaaHackman, Nina
Gösgott!artikkelikalaruoat, kuhaCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors20010015-3125Fiskeritidskrift för Finland2001: Nr 2, s. 26-27
AvaaHackman, Nina
Högsäsong för strömmingartikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors20020015-3125Fiskeritidskrift för Finland2002: Nr 3, s. 24-25
AvaaHackman, Nina
Inget julbord utan sill, strömming och gravad fisk!artikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors20000015-3125Fiskeritidskrift för Finland2000: Nr 5-6, s. 28-29
AvaaHackman, Nina
Inhemsk fisk - ett fint val!artikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors20000015-3125Fiskeritidskrift för Finland2000: Nr 1, s. 28-29
AvaaHackman, Nina
Julbordets fiskfröjder - sill och strömmingartikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors20010015-3125Fiskeritidskrift för Finland2001: Nr 2, s. 28-29
AvaaHackman, Nina
Julbordets fiskglädje - Små och stora julfiskarartikkelikalaruoatCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19960015-3125Fiskeritidskrift för Finland1996: Nr 6, s. 26-27
Viiteluettelo: Kaikki Valitut Tämä sivu