Aineiston tiedot

Tekijä (t):Bergman, Gösta
Aineiston nimi:Tuore kala tutuksi
Verkko-osoite:
Aineistolaji:kirja
Asiasanat:elintarvikkeet, kala - kalat, käsittely, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, säilyvyys
Kustantaja:Kalatalouden Keskusliitto
Painopaikka:Helsinki
Vuosi:1990
Sivumäärä:47
ISBN/ISSN:951-96150-5-9 ; 0783-3954
Lehti/sarja ym.:Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållning
Lisätietoa:nro 93 Neljas, tarkistettu painos Kalatalouden Keskusliitto -sarjan numerot ilmestymisjärjestyksessä: https://www.suomenkalakirjasto.fi/kalatalouden-keskusliiton-julkaisut-numerojarjestyksessa/ Kalatalouden Keskusliitto -sarjan julkaisut Kalakirjaston tietokannassa: https://www.suomenkalakirjasto.fi/kalakirjasto/haku.php?lang=fi&publication=Kalatalouden+Keskusliitto+-+Centralf%C3%B6rbundet+f%C3%B6r+Fiskerihush%C3%A5llning
Sijainti:F-Kalatalouden Keskusliitto ; L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo