| Avaa | | Förordning om djupfrysta, frysta och frusna livsmedel | | artikkeli | elintarvikkeet | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1977 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1977: Nr 6, s. 123-126 | |
| Avaa | | Förordning om tillsatsämnen för livsmedel (766/79) | | artikkeli | elintarvikkeet | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1979 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1979: Nr 6, s. 123-124 | |
| Avaa | | Handels- och industriministeriets beslut om djupfrysta, frysta och frusna livsmedel (783/82) | | artikkeli | elintarvikkeet, päätökset | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1982 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1982: Nr 5-6, s. 140 | |
| Avaa | | Importen av livsmedel växer - kvalitetskontrollen lämnar ofta mycket att önska | | artikkeli | elintarvikkeet | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1973 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1973: Nr 1, s. 22 | |
| Avaa | | Konferens kring djupfrysta livsmedel i England i juni | | artikkeli | elintarvikkeet, Englanti | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1978 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1978: Nr 2, s. 50 | |
| Avaa | | Kuoreen (Osmerus eperlanus) elintarvikekäyttö Suomessa | | moniste | elintarvikkeet, kuore, kuorekalat | Pohjois-Karjalan työvoima- ja elinkeinokeskus, Kalatalousyksikkö | Joensuu | 2000 | 38 | | | | I-Kalatutkimus: Muut: Kuore (avokotelo 1) |
| Avaa | | Livsmedel och jordbruk | | artikkeli | elintarvikkeet | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1977 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1977: Nr 1, s. 20 | |
| Avaa | | Näringsstyrelsens beslut om tillåtna tillsatsämnen i livsmedel | | artikkeli | elintarvikkeet, päätökset | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1974 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1974: Nr 2, s. 45 | |
| Avaa | | Rökt strömmingsbit årets inhemska livsmedel | | artikkeli | elintarvikkeet | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1991 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1991: Nr 5-6, s. 191 | |
| Avaa | | Tilåtna tollsatsämnen i livsmedel | | artikkeli | elintarvikkeet | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1972 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1972: Nr 3, s. 96 | |
| Avaa | Ahola, Maarit
| Elintarvikekeskus : Fresh Finland Center | | artikkeli | elintarvikkeet, vienti, yhdistykset - järjestöt - seurat - kerhot | Suomen Lohenkasvattajain Liitto r.y. | Keuruu | 1990 | 1 | 0897-9008 | Suomen Kalankasvattaja 1990 | 1990: Nr 2 , s. 33 | Suomen Kalankasvattaja 1990: Nr 2 |
| Avaa | Bergman, Gösta
| Tuore kala tutuksi | | kirja | elintarvikkeet, kala - kalat, käsittely, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, säilyvyys | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 1990 | 47 | 951-96150-5-9 ; 0783-3954 | Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållning | nro 93
Neljas, tarkistettu ... | F-Kalatalouden Keskusliitto ; L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |
| Avaa | Centralförbundet för Fiskerihushållning
| Fiskhanteringsnormer | | kirja | elintarvikkeet, kalasäilykkeet → kalavalmisteet, kalatuotteet → kalavalmisteet, kalavalmisteet, käsittely, lainsäädäntö | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1996 | 108 | 952-9614-23-3 ; 0783-3954 | Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållning | nro 114
Kalatalouden Keskus... | F-Kalatalouden Keskusliitto |
| Avaa | H. N.
| Kansa kiinnostunut kalasta : kalalla tilaa elintarvikemarkkinoilla | | artikkeli | elintarvikkeet, kala-alan koulutus, kalakauppa | Suomen Lohenkasvattajain Liitto r.y. | Tampere | 1986 | 3 | 0359-4637 | Suomen Kalankasvattaja 1986 | 1986: Nr 2, s. 28-29 | Suomen Kalankasvattaja 1986: Nr 2 |
| Avaa | H. N.
| Lisätietoa arvotuotteen käsittelystä | | artikkeli | elintarvikkeet, kalakauppa, kalanjalostus | Suomen Lohenkasvattajain Liitto r.y. | Tampere | 1986 | 3 | 0359-4637 | Suomen Kalankasvattaja 1986 | 1986: Nr 3, s. 4-6 | Suomen Kalankasvattaja 1986: Nr 3 |
| Avaa | Hindar, K. Jonsson, B.
| Habitat and food segregation of dwarf and normal Arctic charr (Salvelinus alpinus) from Vangsvatnet Lake, western Norway | | artikkeli | elintarvikkeet, elinympäristö - habitaatti, nieriä - rautu | | | 1982 | 10 | | | Eripainos: Journal of the Fish... | I-Kalatutkimus: Nieriä (avokotelo 3) |
| Avaa | Kalankasvattaja -lehti, toimitus
| Tuore kala tuoreena perille | | artikkeli | elintarvikkeet, kalanjalostus, kalankasvatus → kalanviljely | Suomen Lohenkasvattajain Liitto r.y. | Tampere | 1984 | 2 | 0359-4637 | Suomen Kalankasvattaja 1984 | 1984: Nr 1, s. 33-34 | Suomen Kalankasvattaja 1984: Nr 2 |
| Avaa | Kiesvaara, Martti
| Kalan ravitsemukselliset ominaisuudet | | artikkeli | elintarvikkeet, kala - kalat, vitamiinit | Suomen Lohenkasvattajain Liitto r.y. | Tampere | 1985 | 3 | 0359-4637 | Suomen Kalankasvattaja 1985 | 1985: Nr 3, s. 30-32 | Suomen Kalankasvattaja 1985: Nr 3 |
| Avaa | Kiesvaara, Martti Tuorila, Hely Granroth, Bengt
| Silakka- ja kilohailimassan valmistus ja käyttö elintarvikkeissa | | artikkeli | elintarvikkeet, kalavalmisteet, kilohaili, silakka - haili | Valtion teknillinen tutkimuskeskus | Espoo | 1980 | 49+11 liitettä | | Tiedonanto / Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Elintarvikelaboratorio, ISSN 0355-3558 ; 11 | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Kilpinen, Kari
| Bättre livsmedel med primärproduktionsförordning | | artikkeli | elintarvikkeet | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 2007 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 2007: Nr 3, s. 22-24 | |
| Avaa | Korppela, Martti
| Finland på ANUGA-mässan : landsbildens förstärkande viktigt för livsmedelsexporten | | artikkeli | elintarvikkeet, tapahtumat | Suomen Lohenkasvattajain Liitto r.y. | Tampere | 1987 | 3 | 0359-4637 | Suomen Kalankasvattaja 1987 | 1987: Nr 3 , s. 44-46 | Suomen Kalankasvattaja 1987: Nr 3 |
| Avaa | Lyhs, Ulrike
| Lactic acid bacteria associated with the spoilage of fish products | linkki | opinnäyte | elintarvikekemia, elintarvikkeet, kalaruoat, kirjolohi, opinnäytteet, väitöskirjat | Helsingin yliopisto | Helsinki | 2002 | 153 | 952-91-4642-6 | | Lactic acid bacteria (LAB) ass... | I-opinnäytteet |
| Avaa | M. I.
| Kala elintarvikkeena : kurssi kainuun kesäyliopistossa | | artikkeli | elintarvikkeet, kalankasvatus → kalanviljely, koulutus | Suomen Lohenkasvattajain Liitto r.y. | Tampere | 1983 | 2 | 0359-4637 | Suomen Kalankasvattaja 1983 | 1983: Nr 1, s. 13, 44 | Suomen Kalankasvattaja 1983: Nr 1 |
| Avaa | Niinimäki, Juhani
| Vesiviljely : Kalat : Äyriäiset : Nilviäiset : Levät | | kirja | elintarvikkeet, kalankasvatus → kalanviljely, kalanviljely, levät, nilviäiset, taudit, tilastot, vesiviljely (kalatalous), äyriäiset | Books on Demand GmbH | | 2015 | 263 | 978-952-330-117-7 | | | F-Kalatalous: Vesiviljely |
| Avaa | Pohjois-Karjalan maaseutuelinkeinopiiri
| Pohjois-Karjalan kalatalous 2005 : Tavoite- ja toimenpideohjelma 1995-2005 | | moniste | ammattikalastus, elintarvikkeet, kalakannat, kalatalous, Pohjois-Karjala, tuottavuus, vesiviljely (kalatalous), virkistyskalastajat, virkistyskalastus, Vuoksen vesistö | Pohjois-Karjalan maaseutuelinkeinopiiri | Joensuu | 1995 | 47 | | | | E-Vuoksen vesistö: Pohjois-Karjala |
| Avaa | Rimaila-Pärnänen, Eija
| Mustat pisteet kirjolohen lihassa tekevät fileestä sopimattomia elintarvikkeeksi | | artikkeli | elintarvikkeet, kalataudit - kalasairaudet, kirjolohi | Suomen Lohenkasvattajain Liitto r.y. | Keuruu | 1990 | 1 | 0897-9008 | Suomen Kalankasvattaja 1990 | 1990: Nr 5 , s. 20 | Suomen Kalankasvattaja 1990: Nr 5 |
| Avaa | Rimaila-Pärnänen, Eija
| Svarta prickar i regnbågslaxens kött gör fileer obrukbara som livsmedel | | artikkeli | elintarvikkeet, kalataudit - kalasairaudet, kirjolohi | Suomen Lohenkasvattajain Liitto r.y. | Keuruu | 1990 | 1 | 0897-9008 | Suomen Kalankasvattaja 1990 | 1990: Nr 5 , s. 21 | Suomen Kalankasvattaja 1990: Nr 5 |
| Avaa | Väänänen, Tuula Marjomäki, Timo J. Karjalainen, Juha
| Kasvatetun siian (Coregonus lavaretus) ja kirjolohen (Oncorhynchus mykiss) maksa elintarvikkeena | linkki | kirja | elintarvikkeet, kalankasvatus → kalanviljely, kalanviljely, kirjolohi, maksa, siika - siiat, vierasaineet | Jyväskylän yliopisto | Jyväskylä | 2020 | 48+liitteet | 978-951-39-8368-0 ; 2669-8986 | Jyväskylän yliopiston bio- ja ympäristötieteiden laitoksen tiedonantoja | 1/2020
MAKSAA VAIVAN -hankk... | I-Tutkimus |
| Avaa | Ylikoski, Päivi
| Myrkyt, joita syömme : elintarvikkeiden kemiallinen saastuminen | | artikkeli | elintarvikkeet, kalaruoat, saastuminen | Suomen Luonnonsuojeluliitto r.y. | Forssa | 1972 | 20 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo |