Hakutulokset

Valitse kaikki   Poista valinnat
Valittu Tekijä (t)Aineiston nimiVerkko-osoiteAineistolajiAsiasanatKustantajaPainopaikkaVuosiSivumääräISBN/ISSNLehti/sarja ym.LisätietoaSijainti
AvaaFörordning om djupfrysta, frysta och frusna livsmedelartikkelielintarvikkeetCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19770015-3125Fiskeritidskrift för Finland1977: Nr 6, s. 123-126
AvaaFörordning om tillsatsämnen för livsmedel (766/79)artikkelielintarvikkeetCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19790015-3125Fiskeritidskrift för Finland1979: Nr 6, s. 123-124
AvaaHandels- och industriministeriets beslut om djupfrysta, frysta och frusna livsmedel (783/82)artikkelielintarvikkeet, päätöksetCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19820015-3125Fiskeritidskrift för Finland1982: Nr 5-6, s. 140
AvaaImporten av livsmedel växer - kvalitetskontrollen lämnar ofta mycket att önskaartikkelielintarvikkeetCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19730015-3125Fiskeritidskrift för Finland1973: Nr 1, s. 22
AvaaKonferens kring djupfrysta livsmedel i England i juniartikkelielintarvikkeet, EnglantiCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19780015-3125Fiskeritidskrift för Finland1978: Nr 2, s. 50
AvaaKuoreen (Osmerus eperlanus) elintarvikekäyttö Suomessamonisteelintarvikkeet, kuore, kuorekalatPohjois-Karjalan työvoima- ja elinkeinokeskus, KalatalousyksikköJoensuu200038I-Kalatutkimus: Muut: Kuore (avokotelo 1)
AvaaLivsmedel och jordbrukartikkelielintarvikkeetCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19770015-3125Fiskeritidskrift för Finland1977: Nr 1, s. 20
AvaaNäringsstyrelsens beslut om tillåtna tillsatsämnen i livsmedelartikkelielintarvikkeet, päätöksetCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19740015-3125Fiskeritidskrift för Finland1974: Nr 2, s. 45
AvaaRökt strömmingsbit årets inhemska livsmedelartikkelielintarvikkeetCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19910015-3125Fiskeritidskrift för Finland1991: Nr 5-6, s. 191
AvaaTilåtna tollsatsämnen i livsmedelartikkelielintarvikkeetCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19720015-3125Fiskeritidskrift för Finland1972: Nr 3, s. 96
AvaaBergman, Gösta
Tuore kala tutuksikirjaelintarvikkeet, kala - kalat, käsittely, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, säilyvyysKalatalouden KeskusliittoHelsinki199047951-96150-5-9 ; 0783-3954Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållningnro 93 Neljas, tarkistettu ...F-Kalatalouden Keskusliitto ; L-Ruoka- ja keittokirjoja, avokotelo
AvaaCentralförbundet för Fiskerihushållning
Fiskhanteringsnormerkirjaelintarvikkeet, kalasäilykkeet → kalavalmisteet, kalatuotteet → kalavalmisteet, kalavalmisteet, käsittely, lainsäädäntöCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors1996108952-9614-23-3 ; 0783-3954Kalatalouden Keskusliitto - Centralförbundet för Fiskerihushållningnro 114 Kalatalouden Keskus...F-Kalatalouden Keskusliitto
AvaaH. N.
Kansa kiinnostunut kalasta : kalalla tilaa elintarvikemarkkinoillaartikkelielintarvikkeet, kala-alan koulutus, kalakauppaSuomen Lohenkasvattajain Liitto r.y.Tampere198630359-4637Suomen Kalankasvattaja 19861986: Nr 2, s. 28-29Suomen Kalankasvattaja 1986: Nr 2
AvaaH. N.
Lisätietoa arvotuotteen käsittelystäartikkelielintarvikkeet, kalakauppa, kalanjalostusSuomen Lohenkasvattajain Liitto r.y.Tampere198630359-4637Suomen Kalankasvattaja 19861986: Nr 3, s. 4-6Suomen Kalankasvattaja 1986: Nr 3
AvaaHindar, K.
Jonsson, B.
Habitat and food segregation of dwarf and normal Arctic charr (Salvelinus alpinus) from Vangsvatnet Lake, western Norwayartikkelielintarvikkeet, elinympäristö, nieriä - rautu198210Eripainos: Journal of the Fish...I-Kalatutkimus: Nieriä (avokotelo 3)
AvaaKalankasvattaja -lehti, toimitus
Tuore kala tuoreena perilleartikkelielintarvikkeet, kalanjalostus, kalankasvatus → kalanviljelySuomen Lohenkasvattajain Liitto r.y.Tampere198420359-4637Suomen Kalankasvattaja 19841984: Nr 1, s. 33-34Suomen Kalankasvattaja 1984: Nr 2
AvaaKiesvaara, Martti
Kalan ravitsemukselliset ominaisuudetartikkelielintarvikkeet, kala - kalat, vitamiinitSuomen Lohenkasvattajain Liitto r.y.Tampere198530359-4637Suomen Kalankasvattaja 19851985: Nr 3, s. 30-32Suomen Kalankasvattaja 1985: Nr 3
AvaaKiesvaara, Martti
Tuorila, Hely
Granroth, Bengt
Silakka- ja kilohailimassan valmistus ja käyttö elintarvikkeissaartikkelielintarvikkeet, kalavalmisteet, kilohaili, silakka - hailiValtion teknillinen tutkimuskeskusEspoo198049+11 liitettäTiedonanto / Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Elintarvikelaboratorio, ISSN 0355-3558 ; 11L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset
AvaaKilpinen, Kari
Bättre livsmedel med primärproduktionsförordningartikkelielintarvikkeetCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors20070015-3125Fiskeritidskrift för Finland2007: Nr 3, s. 22-24
AvaaKorppela, Martti
Finland på ANUGA-mässan : landsbildens förstärkande viktigt för livsmedelsexportenartikkelielintarvikkeet, tapahtumatSuomen Lohenkasvattajain Liitto r.y.Tampere198730359-4637Suomen Kalankasvattaja 19871987: Nr 3 , s. 44-46Suomen Kalankasvattaja 1987: Nr 3
AvaaLyhs, Ulrike
Lactic acid bacteria associated with the spoilage of fish productslinkkiopinnäyteelintarvikekemia, elintarvikkeet, kalaruoat, kirjolohi, opinnäytteet, väitöskirjatHelsingin yliopistoHelsinki2002153952-91-4642-6Lactic acid bacteria (LAB) ass...I-opinnäytteet
AvaaM. I.
Kala elintarvikkeena : kurssi kainuun kesäyliopistossaartikkelielintarvikkeet, kalankasvatus → kalanviljely, koulutusSuomen Lohenkasvattajain Liitto r.y.Tampere198320359-4637Suomen Kalankasvattaja 19831983: Nr 1, s. 13, 44Suomen Kalankasvattaja 1983: Nr 1
AvaaNiinimäki, Juhani
Vesiviljely : Kalat : Äyriäiset : Nilviäiset : Levätkirjaelintarvikkeet, kalankasvatus → kalanviljely, kalanviljely, levät, nilviäiset, taudit, tilastot, vesiviljely (kalatalous), äyriäisetBooks on Demand GmbH2015263978-952-330-117-7F-Kalatalous: Vesiviljely
AvaaVäänänen, Tuula
Marjomäki, Timo J.
Karjalainen, Juha
Kasvatetun siian (Coregonus lavaretus) ja kirjolohen (Oncorhynchus mykiss) maksa elintarvikkeenalinkkikirjaelintarvikkeet, kalankasvatus → kalanviljely, kalanviljely, kirjolohi, maksa, siika - siiat, vierasaineetJyväskylän yliopistoJyväskylä202048+liitteet978-951-39-8368-0 ; 2669-8986Jyväskylän yliopiston bio- ja ympäristötieteiden laitoksen tiedonantoja1/2020 MAKSAA VAIVAN -hankk...I-Tutkimus
Viiteluettelo: Kaikki Valitut Tämä sivu