Hakutulokset

Valitse kaikki   Poista valinnat
Valittu Tekijä (t)Aineiston nimiVerkko-osoiteAineistolajiAsiasanatKustantajaPainopaikkaVuosiSivumääräISBN/ISSNLehti/sarja ym.LisätietoaSijainti
AvaaGranroth, Bengt
Hattula, Tapani
Fiskens färskhetartikkeliCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19800015-3125Fiskeritidskrift för Finland1980: Nr 3, s. 56-59
AvaaHattula, Tapani
Adenosine triphosphate breakdown products as a freshness indicator of some fish species and fish productsopinnäytebiokemia, elintarvikekemia, kalavalmisteet, silakka, silli, taimen, väitöskirjatTechnical Research Centre of FinlandEspoo199748+liitteet951-38-4955-4 ; 1235-0621VTT publicationsNo: 297I-väitöskirjat
AvaaHattula, Tapani
Erityisvalmisteet kalamateriaalista. [Artikkeli] artikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki1987Suomen Kalastuslehtis. 134-135
AvaaHattula, Tapani
Hajahavaintoja Australian kalamaailmasta. [Artikkeli] artikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki2003Suomen Kalastuslehtis. 15
AvaaHattula, Tapani
Miettinen, Hanna
Arvola, Anne
Kettunen, Juhani
Setälä, Jari
Kalan jäävesijäähdytystä tutkittiinartikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki20010356-1585Kalastaja2001: Nr 3, s. 10
AvaaHattula, Tapani
Miettinen, Hanna
Luoma, Tiina
Setälä, Jari
Kalan säilymisen pidentäminen jääveden avullaartikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki20000356-1585Kalastaja2000: Nr 4, s. 9
AvaaHattula, Tapani
Kaloille ominaisista haju- ja makuaineista. [Artikkeli] artikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki1974Suomen Kalastuslehtis. 169-173
AvaaHattula, Tapani
Mitä tehdä särjelle? [Artikkeli] artikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki1999Suomen Kalastuslehtis. 17
AvaaHattula, Tapani
Nestejää - tulevaisuuden kalanjäähdytin?artikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki20010356-1585Kalastaja2001: Nr 5, s. 12
AvaaHattula, Tapani
Pakasteesta sulatetun suomukalan säilyvyysartikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki19980356-1585Kalastaja1998: Nr 2, s. 7
AvaaHattula, Tapani
Pohjoismainen projekti kohentaa kalankäsittelyn hygieniaa. [Artikkeli] / Tapani Hattula, Anna-Maija SjöbergartikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki1994Suomen Kalastuslehtis. 19
AvaaHattula, Tapani
Surimi - uusi puolivalmiste kalasta. [Artikkeli] artikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki1987Suomen Kalastuslehtis. 131-133
AvaaHattula, Tapani
Tutustumismatka Skotlannin kalantutkimuslaboratorioihin. [Artikkeli] artikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki1977Suomen Kalastuslehtis. 166-167
AvaaKiesvaara, Martti
Hattula, Tapani
Fiskmassa av underutnyttjade fiskarterartikkelikalanjalostusCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19860015-3125Fiskeritidskrift för Finland1986: Nr 6, s. 148-151
AvaaKiesvaara, Martti
Hattula, Tapani
Kyltransport av färsk fiskartikkeliCentralförbundet för FiskerihushållningHelsingfors19830015-3125Fiskeritidskrift för Finland1983: Nr 3, s. 80-81
AvaaKiesvaara, Martti
Hattula, Tapani
Pienikin siika säilyy, kun sen perkaaartikkelisiiatKalatalouden KeskusliittoHelsinki19910356-1585Kalastaja1991: Nr 3, s. 16
AvaaKiesvaara, Martti
Hattula, Tapani
Tuoreen kalan kylmäkuljetuksetartikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki19830356-1585Kalastaja1983: Nr 2, s. 1-2
AvaaKiesvaara, Martti
Hattula, Tapani
Tutkimus tuoreen kalan kylmäkuljetuksistaartikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki19810356-1585Kalastaja1981: Nr 3, s. 7
AvaaKiesvaara, Martti
Hattula, Tapani
Vajaahyödynnettyjen kalalajien käyttö massan valmistuksessaartikkelikalanjalostusKalatalouden KeskusliittoHelsinki19860356-1585Kalastaja1986: Nr 4, s. 6-7
AvaaPoutanen, Jouko
Hattula, Tapani
Silakan laatua seurattiin kalastajalta kuluttajalleartikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki19940356-1585Kalastaja1994: Nr 5, s. 12
Viiteluettelo: Kaikki Valitut Tämä sivu