| Avaa | Kaitaranta, Jukka Vuorela, Riitta Linko, Reino R.
| Muikun mädin säilyvyydestä | linkki | kirja | kalaruoat, muikku | RKTL | Helsinki | 1983 | 7 | 0085-6940 | Suomen kalatalous - Finlands fiskerier | nro 49, sivut 9-16
Sammandr... | F-Suomen kalatalous (F 1/3) |
| Avaa | Kaitaranta, Jukka Vuorela, Riitta Linko, Reino R.
| Muikun mädin säilyvyydestä | linkki | artikkeli | muikku, mäti, säilyvyys | | | 1979 | 8 | | | Eripainos: Suomen kalatalous 4... | I-Kalatutkimus: Muikku (avokotelo 1) |
| Avaa | Kaitaranta, Jukka K. Linko, Reino R.
| Fatty acids of a whitefish (Coregonus albula) flesh lipids | | artikkeli | rasvapitoisuus, siika - siiat | | | 1979 | 6 | | | Eripainos: J. Sci. Food Agric.... | I-Kalatutkimus: Siika (avokotelo 5) |
| Avaa | Linko, Reino R.
| Fatty acids and other components of Baltic herring flesh lipids | | kirja | Itämeri, silakka - haili | Department of Chemistry, University of Turku | Turku | 1967 | 121 | | Turun yliopiston julkaisuja. Sarja A 1, Astronomica, Chemica, Physica, Mathematica ; 101 | | I-Kalatutkimus: Silakka (avokotelo 2) |
| Avaa | Linko, Reino R.
| Kalassa ja kalavalmisteissa käytetyistä lisäaineista. [Artikkeli] | | artikkeli | | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 1960 | | | Suomen Kalastuslehti | s. 97-101 | |
| Avaa | Linko, Reino R. Lemmetyinen, Risto Rantamäki, Pirjo
| Saaristomeren ravintoketjujen myrkkyjäämätutkimus 1973-77 | | kirja | ravinto, Saaristomeri, tutkimus - tutkimukset, ympäristömyrkyt | Turun yliopisto | Turku | 1979 | | 951-641-726-4 | | | H-Limnologia, isokokoiset |