Hakutulokset

Valitse kaikki   Poista valinnat
Valittu Tekijä (t)Aineiston nimiVerkko-osoiteAineistolajiAsiasanatKustantajaPainopaikkaVuosiSivumääräISBN/ISSNLehti/sarja ym.LisätietoaSijainti
AvaaKaitaranta, Jukka
Vuorela, Riitta
Linko, Reino R.
Muikun mädin säilyvyydestälinkkikirjakalaruoat, muikkuRKTLHelsinki198370085-6940Suomen kalatalous - Finlands fiskeriernro 49, sivut 9-16 Sammandr...F-Suomen kalatalous (F 1/3)
AvaaKaitaranta, Jukka
Vuorela, Riitta
Linko, Reino R.
Muikun mädin säilyvyydestälinkkiartikkelimuikku, mäti, säilyvyys19798Eripainos: Suomen kalatalous 4...I-Kalatutkimus: Muikku (avokotelo 1)
AvaaKaitaranta, Jukka K.
Linko, Reino R.
Fatty acids of a whitefish (Coregonus albula) flesh lipidsartikkelirasvapitoisuus, siika - siiat19796Eripainos: J. Sci. Food Agric....I-Kalatutkimus: Siika (avokotelo 5)
AvaaLinko, Reino R.
Fatty acids and other components of Baltic herring flesh lipidskirjaItämeri, silakka - hailiDepartment of Chemistry, University of TurkuTurku1967121Turun yliopiston julkaisuja. Sarja A 1, Astronomica, Chemica, Physica, Mathematica ; 101I-Kalatutkimus: Silakka (avokotelo 2)
AvaaLinko, Reino R.
Kalassa ja kalavalmisteissa käytetyistä lisäaineista. [Artikkeli] artikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki1960Suomen Kalastuslehtis. 97-101
AvaaLinko, Reino R.
Lemmetyinen, Risto
Rantamäki, Pirjo
Saaristomeren ravintoketjujen myrkkyjäämätutkimus 1973-77kirjaravinto, Saaristomeri, tutkimus - tutkimukset, ympäristömyrkytTurun yliopistoTurku1979951-641-726-4H-Limnologia, isokokoiset
Viiteluettelo: Kaikki Valitut Tämä sivu Lisätietoa