| Avaa | | Laatuluokitus tuoreelle kalalle ja tuoreille kalavalmisteille | | moniste | kalanjalostus, kalatuotteet → kalavalmisteet, laatu | | | 1989 | 7 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | | Päijät-Hämeen matkailun ja matkailuprojektin järjestämän lahnaruokakilpailun reseptejä | | moniste | kalaruoka, lahna - lahnat, ruokaohjeet | Päijät-Hämeen matkailu ja matkailukalastusprojekti | Lahti | 1996 | 7 | | | Lahdessa Maakuntamessuilla 6.8... | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Gripenberg, Achates W.
| Fiskfrysningsmetoder och deras tillämpning i Finland | | artikkeli | Suomi | | Helsingfors | 1919 | 7 | | Fiskeritidskrift för Finland | s. 45–51 | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Gripenberg, Achates W.
| Kalan jäädytystavoista ja niiden käytäntöön sovelluttamisesta maassamme | | artikkeli | jäähdytys - jäähdyttäminen | | Helsinki | 1919 | | | Suomen Kalastuslehti | s. 45–51 | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Halme, Risto esipuheen kirjoittaja
| Silakka | | sarjajulkaisu | kalaruoka, ruokaohjeet, silakka - haili | Hotelli-ja ravintolamuseo | | 1972 | 29 | | Hotelli-ja ravintolamuseon monisteita 3/1972 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Hattula, Tapani Vainionpää, Jukka
| Kirjallisuustutkimus mikrokiteisen jään käytöstä kalan jäähdytyksessä : loppuraportti | | moniste | jäähdytys - jäähdyttäminen, kalanjalostus | Valtion Teknillinen Tutkimuslaitos Biotekniikka | Espoo | 2001 | 26 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Karvinen, Veikko
| Vajaasti hyödynnettyjen kalalajien tutkimus-ja tuotekehityshanke 1.10.2001-30.11.2004 : loppuraportti | | moniste | kalanjalostus, kalatuotteet → kalavalmisteet, tuotekehitys - tuotekehittely | Turun yliopisto, täydennyskoulutuskeskus | Turku | 2004 | 75+liitteet | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Kiesvaara, Martti Tuorila, Hely Granroth, Bengt
| Silakka-ja kilohailimassan valmistus ja käyttö | | sarjajulkaisu | kalanjalostus, kalatuotteet → kalavalmisteet, kilohaili, silakka - haili | Valtion Teknillinen Tutkimuslaitos | Espoo | 1980 | 49+11 | | Elintarvikelaboratorio, Tiedonanto 11 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Kostiainen, Rauno
| Kalojen kylmäsavustus | | moniste | kalanjalostus, savustus | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 1985 | 6 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Kuhmoinen, Aimo Aminoff, Ingrid Pitkälä, Anna Raussi, Virve Niiranen, Matti
| Silakkajalosteet Helsingin Silakkamarkkinoilla 1986-1997 | | sarjajulkaisu | Helsingin silakkamarkkinat, kalanjalostus, kalatuotteet → kalavalmisteet, silakka - haili | Helsingin kaupunki | Helsinki | 1998 | 23+5 | 951-718-183-3 | Helsingin kaupungin Ympäristökeskuksen julkaisuja 14/98 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Kumpulainen, Jorma toim.
| Suomalaisen elintarvikkeiden ravitsemuksellinen laatu ja kemiallinen turvallisuus | | lehti | elintarvikekemia, elintarvikkeet, kalatuotteet → kalavalmisteet, turvallisuus | MTT | Kouvola | 2001 | 48 | 952-5244-06-7 | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Lapin läänin teollisuustoimikunta
| Teollista kalanjalostusta tutkivan jaoston tutkimus teollisen kalanjalostuksen mahdollisuuksista Lapin läänin alueella | | moniste | kalanjalostus, kalateollisuus, Lappi | Lapin läänin teollisuustoimikunta | Rovaniemi | 1973 | 46+liitteet | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Lüthje, Monika
| Kainuulaisen kalaruokakilpailun saalista | | lehti | Kainuu, kalaruoka, ruokaohjeet | Maa-ja kotitalousnaiset Kainuun piiri | Kaarina | 1998 | 28 | 952-91-0436-7 | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Metsävuori, Eka
| Sata tapaa kalaa | | kirja | kalaruoat, kalaruoka, ruokaohjeet | Suomen Urheilusukeltajainliitto | Turku | 1986 | 110 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Nordforsk yhteisötekijä
| Fiskfärs ur restfisk, småfisk och mindre utnyttja fiskarter | | moniste | kalanjalostus, kalatuotteet → kalavalmisteet | Nordforsk | | 1983 | 7 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Randell, Kati Ahvenainen, Raija
| Retail packaging of fresh fish | | sarjajulkaisu | kalanjalostus, kalatuotteet → kalavalmisteet | Valtion Teknillinen Tutkimuslaitos | Espoo | 1994 | 50 | 951-38-4718-7 | VTT Research Notes 1603 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |