| Avaa | Granroth, Bengt Hattula, Tapani
| Fiskens färskhet | | artikkeli | tuoreus | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1980 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1980: Nr 3, s. 56-59 | |
| Avaa | Granroth, Bengt
| Färsmassa av strömming och vassbuk | | artikkeli | kilohaili, silakka - haili | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1980 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1980: Nr 5, s. 108-111 | |
| Avaa | Granroth, Bengt
| Kalan tuoreuden määritys | | artikkeli | kalanjalostus | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 1980 | | 0356-1585 | Kalastaja | 1980: Nr 4, s. 10 | |
| Avaa | Granroth, Bengt Hattula, Tapani
| Kotimaisen kalan tuoreuden määritysmenetelmien vertailu | | artikkeli | kala - kalat, tuoreus, tutkimus - tutkimukset | | | 1980 | 5 | | | Eripainos: Ympäristö ja Terv... | I-Tutkimus (avokotelo 1) |
| Avaa | Granroth, Bengt Hannula, Tapani
| Kotimaisen kalan tuoreuden määritysmenetelmien vertailu | | artikkeli | kala - kalat, tuoreus, tutkimus - tutkimukset | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 1980 | 4 | 0039-5528 | Suomen Kalastuslehti 1980 | 1980: Nr 6, s. 172-175 | Suomen Kalastuslehti 1980: Nr 6 |
| Avaa | Kiesvaara, Martti Tuorila, Hely Granroth, Bengt
| Silakka- ja kilohailimassan valmistus ja käyttö elintarvikkeissa | | artikkeli | elintarvikkeet, kalavalmisteet, kilohaili, silakka - haili | Valtion teknillinen tutkimuskeskus | Espoo | 1980 | 49+11 liitettä | | Tiedonanto / Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Elintarvikelaboratorio, ISSN 0355-3558 ; 11 | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Kiesvaara, Martti Tuorila, Hely Granroth, Bengt
| Silakka-ja kilohailimassan valmistus ja käyttö | | sarjajulkaisu | kalanjalostus, kalatuotteet → kalavalmisteet, kilohaili, silakka - haili | Valtion Teknillinen Tutkimuslaitos | Espoo | 1980 | 49+11 | | Elintarvikelaboratorio, Tiedonanto 11 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |