| Avaa | Hattula, Tapani
| Adenosine triphosphate breakdown products as a freshness indicator of some fish species and fish products | | opinnäyte | biokemia, elintarvikekemia, kalavalmisteet, silakka - haili, silli, taimen, väitöskirjat | Technical Research Centre of Finland | Espoo | 1997 | 48+liitteet | 951-38-4955-4 ; 1235-0621 | VTT publications | No: 297 | I-väitöskirjat |
| Avaa | Kumpulainen, Jorma toim.
| Suomalaisen elintarvikkeiden ravitsemuksellinen laatu ja kemiallinen turvallisuus | | lehti | elintarvikekemia, elintarvikkeet, kalatuotteet → kalavalmisteet, turvallisuus | MTT | Kouvola | 2001 | 48 | 952-5244-06-7 | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 3) |
| Avaa | Lyhs, Ulrike
| Lactic acid bacteria associated with the spoilage of fish products | linkki | opinnäyte | elintarvikekemia, elintarvikkeet, kalaruoat, kirjolohi, opinnäytteet, väitöskirjat | Helsingin yliopisto | Helsinki | 2002 | 153 | 952-91-4642-6 | | Lactic acid bacteria (LAB) ass... | I-opinnäytteet |