Hakutulokset

Valitse kaikki   Poista valinnat
Valittu Tekijä (t)Aineiston nimiVerkko-osoiteAineistolajiAsiasanatKustantajaPainopaikkaVuosiSivumääräISBN/ISSNLehti/sarja ym.LisätietoaSijainti
AvaaHattula, Tapani
Adenosine triphosphate breakdown products as a freshness indicator of some fish species and fish productsopinnäytebiokemia, elintarvikekemia, kalavalmisteet, silakka - haili, silli, taimen, väitöskirjatTechnical Research Centre of FinlandEspoo199748+liitteet951-38-4955-4 ; 1235-0621VTT publicationsNo: 297I-väitöskirjat
AvaaKumpulainen, Jorma toim.
Suomalaisen elintarvikkeiden ravitsemuksellinen laatu ja kemiallinen turvallisuuslehtielintarvikekemia, elintarvikkeet, kalatuotteet → kalavalmisteet, turvallisuusMTTKouvola200148952-5244-06-7L-Kalanjalostus (avokotelo 3)
AvaaLyhs, Ulrike
Lactic acid bacteria associated with the spoilage of fish productslinkkiopinnäyteelintarvikekemia, elintarvikkeet, kalaruoat, kirjolohi, opinnäytteet, väitöskirjatHelsingin yliopistoHelsinki2002153952-91-4642-6Lactic acid bacteria (LAB) ass...I-opinnäytteet
Viiteluettelo: Kaikki Valitut Tämä sivu Lisätietoa