| Avaa | Aalberg, A. F.
| Kalan savustaminen | | sarjajulkaisu | kalanjalostus, kalasavustamot | Etelä-Suomen Merikalastajain Liitto r.y. | | 1977 | 28 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Bergman, Gösta
| Kalan ja kalatuotteiden laatu, laaduntarkastelu sekä ko. elintarvikkesta annetut viralliset määräykset | | moniste | kalanjalostus, kalatuotteet → kalavalmisteet, laatu | Suomen Kalastusyhdistys | Helsinki | 1968 | 17 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Bergman, Gösta
| Tuore kala ja kalatuotteet | | moniste | kalatuotteet → kalavalmisteet, tuoreus | Suomen Kalastusyhdistys | | 1969 | 8 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Dammert, Taina
| Kalalihamassan tuotanto kalastusyritystoiminnassa | | moniste | kalanjalostus, kalatuotteet → kalavalmisteet | Helsingin yliopisto, Lahden tutkimus-ja koulutuskeskus | Lahti | 1992 | 23 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Dammert, Taina Sammalkorpi, Ilkka
| Sisävesikalan hyötykäyttömahdollisuudet lemmikkieläinruuissa | | moniste | eläimet, hyötykäyttö, rehut, sisävesikalastus, sisävesikalat | Helsingin yliopisto, Lahden tutkimus-ja koulutuskeskus | Lahti | 1994 | 28+liitteet | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Hattula, Tapani
| Adenosine triphosphate catabolism as freshness indicator of some fish speciens and fish products | linkki | sarjajulkaisu | kalanjalostus, kalatuotteet → kalavalmisteet, laatu | Valtion Teknillinen Tutkimuslaitos | Espoo | 1997 | 48+31 | 951-38-4955-4 | VTT Publications 297 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Hyvönen, Lea Söderholm-Tana, Lena Eskelinen, Päivi
| Perkaustavan vaikutus kirjolohen lihan laatuun ja säilyvyyteen : "kirjolohen laatu elintarvikkeena"- projektin osatutkimuksen raportti | | kirja | kalakauppa, kalankasvatus → kalanviljely, kalanviljely, kirjolohi, kutu, kutupaikat | Suomen Lohenkasvattajain Liitto r.y. | Helsinki | 1991 | 17 | 0785-4560 | Julkaisuja | 19 (91) | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Jakkula, Olavi
| Ehdotukset teollisen kalanjalostuksen edistämiseksi Lapissa | | moniste | kalanjalostus, Lappi | Lapin läänin teollisuustoimikunta | Rovaniemi | 1973 | 7+13 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Nybacka, Kjell esipuheen kirjoittaja
| Kotimaisen kalan eksotiikka | | lehti | kalaruoka, ruokaohjeet | Kotimainen kala ry | | 1997 | 31 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Partanen, Heikki
| Kotitalouksien kalankäyttö Kainuussa | | moniste | Kainuu, Kalankäsittely, kalatuotteet → kalavalmisteet, kotitaloudet, kyselytutkimus | Oulujärven kalatalousprojekti | Kajaani | 1982 | 125 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | projektiryhmä
| Pienen peled-siian uudenlaiset käyttötavat ja markkinoiden aukaisu-projekti : 22.02.1993-31.12.1993 | | moniste | kalanjalostus, markkinointi, peledsiika | Maa-ja Metsätalousministeriö | | 1993 | 52 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Rönn, Carina
| Förpackning av sikfileer i modifierad atmosfärförpackning | | sarjajulkaisu | kalanjalostus, kalatuotteet → kalavalmisteet, siika - siiat | F-Kalatalous: Kalanviljely, kalankasvatus (avokotelo 6) | | 1992 | 15 | | Rapport 2992 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Salminen, Kalevi esipuheen kirjoittaja
| Kalan ja kalavalmisteiden valvontaopas | | sarjajulkaisu | kalasäilykkeet → kalavalmisteet, kalatuotteet → kalavalmisteet, laatu, valvonta | Elintarvikevirasto | Helsinki | 1995 | 37+2 | 951-732-005-1 | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Työryhmä
| Kala : ykkösmyyjä ´92 | | kirja | kala-alan koulutus, kalakauppa, koulutus, opaskirja | Kauppa ja Koti Oy/Ammattikasvatushallitus | Jyväskylä | 1991 | 102 | 951-9003-47-9 | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |