| Avaa | Bergman, Gösta
| Tuore kala ja kalatuotteet | | moniste | kalatuotteet → kalavalmisteet, tuoreus | Suomen Kalastusyhdistys | | 1969 | 8 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 2) |
| Avaa | Granroth, Bengt Hattula, Tapani
| Fiskens färskhet | | artikkeli | tuoreus | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1980 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1980: Nr 3, s. 56-59 | |
| Avaa | Granroth, Bengt Hannula, Tapani
| Kotimaisen kalan tuoreuden määritysmenetelmien vertailu | | artikkeli | kala - kalat, tuoreus, tutkimus - tutkimukset | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 1980 | 4 | 0039-5528 | Suomen Kalastuslehti 1980 | 1980: Nr 6, s. 172-175 | Suomen Kalastuslehti 1980: Nr 6 |
| Avaa | Granroth, Bengt Hattula, Tapani
| Kotimaisen kalan tuoreuden määritysmenetelmien vertailu | | artikkeli | kala - kalat, tuoreus, tutkimus - tutkimukset | | | 1980 | 5 | | | Eripainos: Ympäristö ja Terv... | I-Tutkimus (avokotelo 1) |