Hakutulokset

Valitse kaikki   Poista valinnat
Valittu Tekijä (t)Aineiston nimiVerkko-osoiteAineistolajiAsiasanatKustantajaPainopaikkaVuosiSivumääräISBN/ISSNLehti/sarja ym.LisätietoaSijainti
AvaaKolmonen, Jaakko
Jaakon riistakirjakirjaruoanvalmistus, ruokaohjeet, savustusPatakolmonen KyGummerus, Jyväskylä199497951-96048-8-XL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKolmonen, Jaakko
Kalan käsittelyn SM-kilpailut Kerimäellä. [Artikkeli] artikkeliKalatalouden KeskusliittoHelsinki1986Suomen Kalastuslehtis. 290
AvaaKolmonen, Jaakko
Kolmonen, Petri
Kalankäsittelyn ABCkirjakalaruoat, ruoanvalmistusPatakolmonen kyHelsinki199099951-96048-1-2Kalakirjastossa kirjaa 2 kplL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKolmonen, Jaakko
Kolmonen, Petri
Kokin niksikirjakirjaPatakolmonen KyGummerus, Jyväskylä1997104952-5090-01-9L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKolmonen, Jaakko koonnut
Kunnon kalaruokia : Kalastusyhdistyksen Kalaruokakilpailun parhaita 2kirjakalaruoat, ruoanvalmistusSuomen kalastusyhdistysHelsinki197520951-95058-6-5 ; 0783-618XSuomen kalastusyhdistysnro 61 Pdf-julkaisu ei ole ...F-Suomen kalastusyhdistys
AvaaKolmonen, Jaakko
Leivinuunit ja uuniherkut : Muurarien ohjeet leivinuunin tekijällekirjaruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeetPatakolmonen KyGummerus, Jyväskylä1996103952-5090-00-0L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKolmonen, Jaakko
Kolmonen, Petri
Maakuntien kalaruoatkirjakalaruoat, ruokakulttuuri, ruokaohjeetPatakolmonen kyJyväskylä199593951-96048-9-8Kalakirjastossa kirjaa 2 kplL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKolmonen, Jaakko
Vanamo, Veijo
Maukasta kalastaartikkelikalaruoat, ruokaohjeet, savustus, suolausNeuvontakokitHelsinki1973105Kalakirjastossa kirjaa 3 kplL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKolmonen, Jaakko
Kolmonen, Petri
Ruodotonta kalaakirjakalaruoat, ruokaohjeetPatakolmonen KyJyväskylä, Gummerus200387952-5090-10-8Kirjan kuvista näet kuinka ru...L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKolmonen, Jaakko
Ruokaa luonnonhelmassa ja ulkouunin lämmössäkirjakeittokirjat, luonto, ruokaohjeetPatakolmonen KyGummerus, Jyväskylä199896952-5090-03-5L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaKolmonen, Jaakko
Suomen, Karjalan ja Petsamon riistaruoatkirjaKarjala, Petsamo, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, SuomiPatakolmonen KyGummerus, Jyväskylä2000143952-5090-05-1L-Ruoka- ja keittokirjoja
Viiteluettelo: Kaikki Valitut Tämä sivu