Hakutulokset

Valitse kaikki   Poista valinnat
Valittu Tekijä (t)Aineiston nimiVerkko-osoiteAineistolajiAsiasanatKustantajaPainopaikkaVuosiSivumääräISBN/ISSNLehti/sarja ym.LisätietoaSijainti
AvaaNikinmaa, Mikko
Soivio, Antti
Tuurala, Heikki
Virtanen, Erkki
Ympäristömuutosten vaikutus kalojen hengityksen kasvuunartikkelielinympäristö - habitaatti, kalankasvatus → kalanviljely, kutu, kutupaikat, lämpötila, muutos - muutokset, ympäristö, ympäristön tilaSuomen Lohenkasvattajain Liitto r.y.Tampere198330359-4637Suomen Kalankasvattaja 19831983: Nr 3, s. 23-25Suomen Kalankasvattaja 1983: Nr 3
AvaaSoivio, Antti
Söderholm-Tana, Lena
Tuurala, Heikki
Lohi-istukkaan maksan glykogeenipituisuusartikkelifysiologia, kalanistutus, lohi - salmo salarSuomen Lohenkasvattajain Liitto r.y.Tampere198820359-4637Suomen Kalankasvattaja 19881988: Nr 2 , s. 33-34Suomen Kalankasvattaja 1988: Nr 2
AvaaTuurala, Heikki
Lohikalojen hiilihydraattiaineenvaihdunnastaartikkelifysiologia, lohikalatSuomen Lohenkasvattajain Liitto r.y.Tampere198810359-4637Suomen Kalankasvattaja 19881988: Nr 1 , s. 24Suomen Kalankasvattaja 1988: Nr 1
AvaaTuurala, Heikki
Soivio, Antti
Structural and circulatory changes in the secondary lemellae of Salmo gairdneri gills afterr sublethal exposures the dehydroabietic acid and zincartikkelikidukset, kirjolohi, ympäristömyrkytAquatic Toxicology19829Aquatic Toxicology 2s. 21-29I-Kalatutkimus, kirjolohi (avokotelo 3)
AvaaTuurala, Heikki
Structure and blood circulation of the secondary lamellae of Salmo gairdneri (Richardson) gills in relation to oxygen transferopinnäytekalabiologia, kidukset, lohi - salmo salar, väitöskirjatUniversity of HelsinkiHelsinki198344+liitteet951-45-3041-1I-Väitöskirjat
AvaaTuurala, Heikki
Bäckström, Monica
Soivio, Antti
Vaikuttavatko kaupalliset kuivamaksan rehut lohi-istukkaiden toimintaan?artikkelikalanistutus, lohi - salmo salar, rehut, smoltitSuomen Lohenkasvattajain Liitto r.y.Tampere198520359-4637Suomen Kalankasvattaja 19851985: Nr 4, s. 62-63Suomen Kalankasvattaja 1985: Nr 4
Viiteluettelo: Kaikki Valitut Tämä sivu Lisätietoa