29.1.2016

Suomen Kalakirjaston sivut ovat nyt avattu. Ne on tehty harrastuspohjalta ja niitä pyritään kehittämään kokoajan. Sivujen teossa on ollut inarilaisen Markku Virtasen työpanos ratkaisevan tärkeä. Siitä hänelle kiitos ja kalahatun nosto.

Tietokannassa on tällä hetkellä etupäässä ennen vuotta 1950 ilmestynyttä kirjallisuutta, uudempaakin on jonkin verran mukana, niitä ei kuitenkaan ole systemaattisesti tallennettu. Niiden osalta päivittäminen on jatkuvaa toimintaa resurssien mukaan. Toiminta on kuitenkin täysin harrastuspohjaista, joten tallennustahti on myös sen mukaista.

Kalakirjaston rakennushankkeesta tiedotan täällä sitä mukaan kun lisää kerrottavaa on. Suomen Kalakirjasto on saanut oman y-tunnuksen, joka mahdollistaa hakemaan Suomen Kalakirjastoa Leander- hankkeeksi, jolloin siihen saataisiin ulkopuolista rahoitusta. Tästäkin kerron jos edistystä tapahtuu.

Kirjoittelen tänne satunnaisesti muistakin kalakirjoihin liittyvistä asioista. Jos sivustoissa on parannusehdotuksia tai virheitä, niistä voi laittaa tietoa osoitteeseen info@suomenkalakirjasto.fi

Myös jos on jotain kysyttävää kalakirjoista, voi niitä esittää yllä olevaan osoitteeseen.  Vastailen niihin kykyjeni mukaan sähköpostilla