Miten kirjallisuus on vaikuttanut kalastusharrastukseesi?

Kyselytutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa sitä, miten kalastusaiheisten kirjojen lukeminen on vaikuttanut kalastusharrastukseen. Miten se on lisännyt inspiraatiota, lisännyt tietämystä, parantanut taitoja ja syventänyt ymmärrystä kalastuksesta. Kysely on kaikille avoin ja julkaistaan Kalakirjaston kotisivuilla. Tutkimuksella halutaan aktivoida kalastajien lukuharrastusta. Kyselyn yhteenveto julkaistaan Kalakirjaston kotisivuilla. Vastausten pohjalta on myös tarkoitus järjestää keskustelutilaisuus, joko verkossa tai esimerkiksi Riihimäen Erämessujen yhteydessä, jossa yhtenä teemana on eräkirjallisuus. Mahdollisesti voidaan järjestää molemmat. Verkkokeskustelu järjestetään Teemavuoden loppupuolella, Erämessut on kesäkuussa. Vuorovaikutus lukijoiden kanssa on tässä hankkeessa ensiarvoisen tärkeää. Heitä kutsutaan mukaan keskustelemaan ja laittamaan sähköpostia myös sosiaalisten medioiden kautta.

Kysely on nyt auki

Kirjoita meille miten kalastus- ja eräkirjojen lukeminen on vaikuttanut kalastusharrastukseesi. Vapaa muotoiset kirjoitukset voi lähettää sähköpostiin info@suomenkalakirjasto.fi

Kirjoittajien nimiä ei julkaista yhteenveto raportissa.

Tervetuloa mukaan Sivistyksen teemavuoteen 2024!