Tekijä (t): | Ruuhijärvi, Jukka kirjoittaja Ruuhijärvi, Jukka valokuvat Keskinen, Tapio kirjoittaja Ruokonen, Timo kirjoittaja Ventelä, Anna-Mari kirjoittaja Forsman, Tero kirjoittaja Anttila, Lauri kirjoittaja |
---|---|
Aineiston nimi: | Särkikalojen pyynti mukaan käyttö- ja hoitosuunnitelmiin |
Verkko-osoite: | |
Aineistolaji: | artikkeli |
Asiasanat: | käyttö- ja hoitosuunnitelmat (KHS), pyynti, särki, särkikalat |
Kustantaja: | Kalatalouden Keskusliitto |
Painopaikka: | Helsinki |
Vuosi: | 2021 |
Sivumäärä: | 2 |
ISBN/ISSN: | 0039-5528 |
Lehti/sarja ym.: | Suomen Kalastuslehti 2021 |
Lisätietoa: | 2021: Nr 2, s. 26-27 Särkikaloista tehtyjen elintarvikkeiden kehitys ja suosion kasvu on ollut nopeaa. Kalamassasta tehdyt pihvit ja pyörykät sekä kalasäilykkeet ovat tulleet tutuiksi niin laitosruokaloissa kuin kotitalouksissa. On päädytty tilanteeseen, jossa raaka-ainepula rajoittaa tuotantoa. (Lähde: Artikkelin ingressi) |
Sijainti: | Suomen Kalastuslehti 2021: Nr 2 |