Tekijä (t): | Peusa, Jussi kirjoittaja
|
---|
Aineiston nimi: | Mikä ihmeen ykp ja jäljitettävyys? |
---|
Verkko-osoite: | |
---|
Aineistolaji: | artikkeli |
---|
Asiasanat: | kala - kalat, kalastus, säilöntä |
---|
Kustantaja: | Kalatalouden Keskusliitto |
---|
Painopaikka: | Helsinki |
---|
Vuosi: | 2020 |
---|
Sivumäärä: | 3 |
---|
ISBN/ISSN: | 0039-5528 |
---|
Lehti/sarja ym.: | Suomen Kalastuslehti 2020 |
---|
Lisätietoa: | 2020: Nr 8, s. 22-24
Eikö viranomaisille mikään riitä? Suomessahan on elintarviketurvallisuus, ja siihen olennaisena osana sisältyvä elintarvikkeiden jäljitettävyys jo maailman huippuluokkaa, samoin elintarvikkeesta kuluttajille annettavat tiedot.
(Lähde: Artikkelin ingressi)
Aiheesta lisää:
Oiva-arviointiohjeet hyväksytyille elintarvikehuoneistoille:
https://www.oivahymy.fi/wp-content/uploads/2020/07/suomenkieliset_heh_pino_3.3.2020.pdf
Suositus kalaerän tunnistenumeron eli eräkoodin muodostamiseksi:
https://mmm.fi/kalat/elinkeinokalatalous/kalastuksen-valvonta-ja-kiintioseuranta/jaljitettavyys/tunnistenumero |
---|
Sijainti: | Suomen Kalastuslehti 2020, Nr 8 |