Aineiston tiedot

Tekijä (t):Sointu, Tapio toim.
Stenros, Manne valokuvat
Aineiston nimi:Lappi a la carte Tapio Soinnun tapaan
Verkko-osoite:
Aineistolaji:artikkeli
Asiasanat:Lappi, ruokakulttuuri, ruokaohjeet
Kustantaja:A la carte kirjat
Painopaikka:Oulu ; Lahti
Vuosi:2013
Sivumäärä:107
ISBN/ISSN:978-952-5913-10-1
Lehti/sarja ym.:A la carte kirjat
Lisätietoa:Uusi Lappi à la carte kirja kertoo Lapin ruokaperinteestä eri vuodenaikoina. Keittiömestari Tapio Sointu kertoo kirjassa Lapin puhtaista raaka-aineista ja niiden perinteisestä käytöstä sesonkien mukaan. Kirjassa on paljon ulkona tulella valmistettua ruokaa porosta, siiasta, taimenesta ja muista Lapin raaka-aineista. Onpa mukaan mahtunut myös pakuriteen ja rättipaistin reseptit. Kirja on todellinen lähiruokakirja Lapin raaka-aineista ja kulttuuriperinteestä vuoden kierron mukaan jaksotettuna.
Sijainti:L-Ruoka- ja keittokirjoja