Tekijä (t): | Sointu, Tapio toim. Stenros, Manne valokuvat |
---|---|
Aineiston nimi: | Lappi a la carte Tapio Soinnun tapaan |
Verkko-osoite: | |
Aineistolaji: | artikkeli |
Asiasanat: | Lappi, ruokakulttuuri, ruokaohjeet |
Kustantaja: | A la carte kirjat |
Painopaikka: | Oulu ; Lahti |
Vuosi: | 2013 |
Sivumäärä: | 107 |
ISBN/ISSN: | 978-952-5913-10-1 |
Lehti/sarja ym.: | A la carte kirjat |
Lisätietoa: | Uusi Lappi à la carte kirja kertoo Lapin ruokaperinteestä eri vuodenaikoina. Keittiömestari Tapio Sointu kertoo kirjassa Lapin puhtaista raaka-aineista ja niiden perinteisestä käytöstä sesonkien mukaan. Kirjassa on paljon ulkona tulella valmistettua ruokaa porosta, siiasta, taimenesta ja muista Lapin raaka-aineista. Onpa mukaan mahtunut myös pakuriteen ja rättipaistin reseptit. Kirja on todellinen lähiruokakirja Lapin raaka-aineista ja kulttuuriperinteestä vuoden kierron mukaan jaksotettuna. |
Sijainti: | L-Ruoka- ja keittokirjoja |