Tekijä (t): | Gustafsson, Tapio kirjoittaja Gustafsson, Tapio valokuvat |
---|---|
Aineiston nimi: | Kalat ja elohopea |
Verkko-osoite: | |
Aineistolaji: | artikkeli |
Asiasanat: | elohopea, elohopeapitoisuus, kala - kalat, terveysvaikutukset |
Kustantaja: | Kalatalouden Keskusliitto |
Painopaikka: | Helsinki |
Vuosi: | 2020 |
Sivumäärä: | 4 |
ISBN/ISSN: | 0039-5528 |
Lehti/sarja ym.: | Suomen Kalastuslehti 2020 |
Lisätietoa: | 2020: Nr 5, s. 20-23 Monipuolinen, vaihteleva ja kohtuullinen ruokavalio on paras keino välttyä elintarvikkeiden mahdollisesti sisältämien haitallisten aineiden avaikutuksilta. Sama ohje koskee myös kaloja. (Lähde: Artikkelin ingressi) Lisätietoa: https://ruokavirasto.fi/turvallisenkaytonohjeet/ |
Sijainti: | Suomen Kalastuslehti 2020: Nr 5 |