Tekijä (t): | Gustafsson, Tapio kirjoittaja
|
---|
Aineiston nimi: | Syökää kalaa! |
---|
Verkko-osoite: | |
---|
Aineistolaji: | artikkeli |
---|
Asiasanat: | kalaruoat, kalatalous, terveysvaikutukset |
---|
Kustantaja: | Kalatalouden Keskusliitto |
---|
Painopaikka: | Helsinki |
---|
Vuosi: | 2020 |
---|
Sivumäärä: | 2 |
---|
ISBN/ISSN: | 0039-5528 |
---|
Lehti/sarja ym.: | Suomen Kalastuslehti 2020 |
---|
Lisätietoa: | 2020: Nr 4, s. 18-19
Kotimaisen kalan syönnin lisäämisellä olisi taloudellisten vaikutusten ohella myös terveydellisiä vaikutuksia. Kaloista saa hyödyllisiä omega-3-rasvahappoja ja D-vitamiinia.
(Lähde: Artikkelin ingressi)
Artikkelissa mukana taulukko:
Kotimaisten luonnonkalojen rasva-, omega-3-rasvahappo- ja D-vitamiinipitoisuudet sadassa grammassa kalaa.
(Lähde: Fineli)
|
---|
Sijainti: | Suomen Kalastuslehti 2020: Nr 4 |