Aineiston tiedot

Tekijä (t):Hellstedt, Mirja toim.
Karjalainen, Kaija toim.
Tissari-Simola, Virpi toim.
Aineiston nimi:Suussa sulavaa Suomesta
Verkko-osoite:
Aineistolaji:kirja
Asiasanat:ruoanvalmistus, ruokaohjeet
Kustantaja:Finfood HYVÄÄ SUOMESTA
Painopaikka:Helsinki
Vuosi:2000
Sivumäärä:85
ISBN/ISSN:952-5244-04-0
Lehti/sarja ym.:
Lisätietoa:Suussa sulavaa Suomesta -julkaisuun on koottu ruoka-alan asiantuntijoiden näkemyksiä maakuntiemme ruokakulttuurin menneisyydestä ja nykyisyydestä. Julkaisussa tuodaan esille myös maakuntien pienten elintarvikeyritysten tuottamia ja jalostamia suomalaisia elintarvikkeita sekä paikallisten ruokien reseptejä. (Lähde: Kirjan takakansi) Kalakirjastossa kirjaa 2 kpl
Sijainti:L-Ruoka- ja keittokirjoja