Tekijä (t): | Hellstedt, Mirja toim. Karjalainen, Kaija toim. Tissari-Simola, Virpi toim. |
---|---|
Aineiston nimi: | Suussa sulavaa Suomesta |
Verkko-osoite: | |
Aineistolaji: | kirja |
Asiasanat: | ruoanvalmistus, ruokaohjeet |
Kustantaja: | Finfood HYVÄÄ SUOMESTA |
Painopaikka: | Helsinki |
Vuosi: | 2000 |
Sivumäärä: | 85 |
ISBN/ISSN: | 952-5244-04-0 |
Lehti/sarja ym.: | |
Lisätietoa: | Suussa sulavaa Suomesta -julkaisuun on koottu ruoka-alan asiantuntijoiden näkemyksiä maakuntiemme ruokakulttuurin menneisyydestä ja nykyisyydestä. Julkaisussa tuodaan esille myös maakuntien pienten elintarvikeyritysten tuottamia ja jalostamia suomalaisia elintarvikkeita sekä paikallisten ruokien reseptejä. (Lähde: Kirjan takakansi) Kalakirjastossa kirjaa 2 kpl |
Sijainti: | L-Ruoka- ja keittokirjoja |