Lisätietoa: | Kansialanimeke: Yli 100 hyvää ohjetta.
Sushit ovat paljon muutakin kuin raakaa kalaa ja riisiä. Sana sushi tarkoittaa viinietikalla maustettua riisiä, mutta japanilainen keittiö sisältää muutakin ja on kokonaisuudessaan huomattavan vaihteleva ja monipuolinen. Susheja voi valmistaa kypsästä kalasta, lihasta, munista, juustoista ja kaikenlaisista kasviksista. Jos muut ainekset sopivat riisin kanssa hyvin yhteen, lopputulos on yleensä onnistunut. Silmiä hivelevä sushi maistuu raikkaalta ja on myös terveellistä. Kirjan innostavien ohjeiden avulla oppii sushin valmistusta, ja kun taidon lopulta hallitsee, omaan ruoanlaittoon on tullut uusia ulottuvuuksia. - 112 houkuttelevaa ohjetta - lyhyt johdanto jokaisen luvun resepteihin - selkeät ja helpot ainesluettelot ja valmistusohjeet takaavat onnistuneen lopputuloksen - ruoasta otettu valokuva saa veden kielelle.
(Lähde: Kirjan takakansi) |
---|