Aineiston tiedot

Tekijä (t):Piiparinen, Pekka
Arjanne, Tiia
Aineiston nimi:Suomalaisen jokiravun ylistys
Verkko-osoite:
Aineistolaji:kirja
Asiasanat:jokirapu, rapu, ruokaohjeet
Kustantaja:Magentum
Painopaikka:Keuruu
Vuosi:2007
Sivumäärä:63
ISBN/ISSN:978-952-9523-61-0
Lehti/sarja ym.:
Lisätietoa:Suomalaisen Jokiravun Ylistys kertoo ravun matkan kalastajien merroista juhlapöydän kunniapaikalle. Se kertoo ravunkeiton reseptin, joka on enemmän kuin valmistusohje, se kertoo myös, miksi vaiheet tehdään tietyllä tavalla. Myös ravun syömisen salat kuvataan seikkaperäisesti ja kuvien avulla - miten syödään ravusta kaikki syötävissä oleva ja mitä tehdään sillä, mitä ei voi syödä? Kirja on oivalluksia tarjoava tietopaketti ravun ystävälle, kokeneellekin herkuttelijalle sekä ammattilaisellekin. Pekka Piiparinen on keittiömestari, gourmet-ruoan ammattilainen ja erityisesti suomalaisten raaka-aineiden ja niiden logistiikan asiantuntija. Tiia Arjanne on psykologi, kirjailija ja kulinaristi.
Sijainti:G-Ravut, ravustus ; L-Ruoka- ja keittokirjoja