Aineiston tiedot

Tekijä (t):Forsman, Antti
Airaksinen, Susanna
Aro, Tarja
Norrdahl, Olli
Riihimäki, Jari
Vaajala, Markku
Ruohonen, Kari
Aineiston nimi:Kirjolohen kutukypsyyden säätö ruokakalatuotannossa (KutuSää) : Toinen osakoe
Verkko-osoite:https://jukuri.luke.fi/bitstream/handle/10024/536754/raportti381.pdf?sequence=1&isAllowed=y
Aineistolaji:kirja
Asiasanat:kalatuotteet → kalavalmisteet, kirjolohi, kutu, kutupaikat, mäti, ruoka
Kustantaja:RKTL
Painopaikka:Helsinki
Vuosi:2006
Sivumäärä:53+liitteet
ISBN/ISSN:951-776-527-4 ; 1238-3325
Lehti/sarja ym.:Kala- ja riistaraportteja / Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos
Lisätietoa:nro 381 Tutkimus oli toinen osakoe Suomen kalankasvattajaliitto ry:n tilaamasta ja Varsinais-Suomen TE-keskuksen sekä Ahvenanmaan maakuntahallituksen rahoittamasta (Euroopan yhteisön kalatalouden ohjauksen rahoitusväline – KOR) hankkeesta. Toisessa osakokeessa tutkittiin kesäpäivän tasauksesta aina seuraavaan kevääseen jatkuvien valokäsittelyjen vaikutusta kutukypsyyden kehittymiseen sekä kalan lihan ja mädin laatu- ja tuotanto-ominaisuuksiin...
Sijainti:F-RKTL Kala- ja riistaraportteja