Tekijä (t): | Forsman, Antti Airaksinen, Susanna Aro, Tarja Norrdahl, Olli Riihimäki, Jari Vaajala, Markku Ruohonen, Kari |
---|---|
Aineiston nimi: | Kirjolohen kutukypsyyden säätö ruokakalatuotannossa (KutuSää) : Toinen osakoe |
Verkko-osoite: | https://jukuri.luke.fi/bitstream/handle/10024/536754/raportti381.pdf?sequence=1&isAllowed=y |
Aineistolaji: | kirja |
Asiasanat: | kalatuotteet → kalavalmisteet, kirjolohi, kutu, kutupaikat, mäti, ruoka |
Kustantaja: | RKTL |
Painopaikka: | Helsinki |
Vuosi: | 2006 |
Sivumäärä: | 53+liitteet |
ISBN/ISSN: | 951-776-527-4 ; 1238-3325 |
Lehti/sarja ym.: | Kala- ja riistaraportteja / Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos |
Lisätietoa: | nro 381 Tutkimus oli toinen osakoe Suomen kalankasvattajaliitto ry:n tilaamasta ja Varsinais-Suomen TE-keskuksen sekä Ahvenanmaan maakuntahallituksen rahoittamasta (Euroopan yhteisön kalatalouden ohjauksen rahoitusväline – KOR) hankkeesta. Toisessa osakokeessa tutkittiin kesäpäivän tasauksesta aina seuraavaan kevääseen jatkuvien valokäsittelyjen vaikutusta kutukypsyyden kehittymiseen sekä kalan lihan ja mädin laatu- ja tuotanto-ominaisuuksiin... |
Sijainti: | F-RKTL Kala- ja riistaraportteja |