Tekijä (t): | Hyvönen, Lea Eskelinen, Päivi Soivio, Antti Lindgren, Seppo Järvisalo, Otso Mäkinen, Timo |
---|---|
Aineiston nimi: | Rehun rasvan määrän ja laadun vaikutus kirjolohen lihan rasvan määrään ja laatuun : ravintotekijöiden vaikutus lirjolohen laatuun - yhteistutkimuksen loppuraportti vuodelta 1988 |
Verkko-osoite: | |
Aineistolaji: | kirja |
Asiasanat: | kalankasvatus → kalanviljely, kirjolohi, kutu, kutupaikat |
Kustantaja: | Suomen Lohenkasvattajain Liitto r.y. |
Painopaikka: | Helsinki |
Vuosi: | 1989 |
Sivumäärä: | 12+liitteet |
ISBN/ISSN: | 0785-4560 |
Lehti/sarja ym.: | Julkaisuja |
Lisätietoa: | No 15 (89) |
Sijainti: | avoin |