Aineiston tiedot

Tekijä (t):Hyvönen, Lea
Eskelinen, Päivi
Soivio, Antti
Lindgren, Seppo
Järvisalo, Otso
Mäkinen, Timo
Aineiston nimi:Rehun rasvan määrän ja laadun vaikutus kirjolohen lihan rasvan määrään ja laatuun : ravintotekijöiden vaikutus lirjolohen laatuun - yhteistutkimuksen loppuraportti vuodelta 1988
Verkko-osoite:
Aineistolaji:kirja
Asiasanat:kalankasvatus → kalanviljely, kirjolohi, kutu, kutupaikat
Kustantaja:Suomen Lohenkasvattajain Liitto r.y.
Painopaikka:Helsinki
Vuosi:1989
Sivumäärä:12+liitteet
ISBN/ISSN:0785-4560
Lehti/sarja ym.:Julkaisuja
Lisätietoa:No 15 (89)
Sijainti:avoin