| Avaa | | Fiskolja utan smak befrämjar folkhälsan | | artikkeli | kalaöljyt, maku | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1989 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1989: Nr 5-6, s. 119 | |
| Avaa | | Sillmjöl utan smak | | artikkeli | maku | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 1960 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 1960: Nr 4, s. 137 | |
| Avaa | Anttila, Risto Veijalainen, Yrjö
| Kalojen maku Helsingin merialueella | | artikkeli | Helsinki, Itämeri, kala - kalat, maku | | | 1969 | 2 | | | Eripainos: Kalamies n:o 10/69 | I-Tutkimus (avokotelo 1) |
| Avaa | Anttila, Risto
| Makuvirheet Helsingin merialueen kaloissa | | moniste | Helsinki, maku, merialue - merialueet, Uusimaa | Helsingin kaupungin rakennusvirasto ... Vesiensuojelulaboratorio | Helsinki | 1972 | 52+29 taulukkoa | | Vesiensuojelulaboratorion tiedonantoja | N:o 4/1972
Sammanfattning:
... | E-Uusimaa: Helsinki |
| Avaa | N. R.
| Om fiskens smak | | artikkeli | maku | | Helsingfors | 1930 | 2 | | Fiskeritidskrift för Finland | s. 107–108 | |
| Avaa | Persson, Per-Edvin
| The Source of Muddy Odor in Bream (Abramis brama) from the Porvoo Sea Area (Gulf og Finland) | | artikkeli | lahna - lahnat, maku, Porvoo, Suomenlahti, ympäristön saastuminen, ympäristön tila | | | 1979 | 8 | | Journal of the Fisheries Research Board of Canada volume 36 Number 8 | pp. 883-890 | I-Kalatutkimus: Muut (avokotelo 2) |
| Avaa | Persson, Per-Edvin
| Vantaanjoen kalojen makututkimus 1979 : Loppuraportti | | moniste | kalatestit → biotestit, kutu, kutupaikat, maku, Vantaanjoki | | | 1979 | 11 | | | | H-Limnologia (avokotelo 1) |
| Avaa | Westman, J. R. Hoff, J. G.
| Flavor studies of Raritan Bay fish | | artikkeli | maku, tutkimus - tutkimukset | | | 1963 | 14 | | | | H-Limnologia (avokotelo 3) |