Hakutulokset

Valitse kaikki   Poista valinnat
Valittu Tekijä (t)Aineiston nimiVerkko-osoiteAineistolajiAsiasanatKustantajaPainopaikkaVuosiSivumääräISBN/ISSNLehti/sarja ym.LisätietoaSijainti
AvaaHerkkuja jääsilakasta : liittäkää tämä keittokirjaanneartikkelikalaruoat, silakka - hailiTukoTurkuL-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo)
AvaaKalansavustuskirjakalanjalostus, kalasavustamot, savustusStadin ammattiopistoHelsinki202223HarjoitustyöL-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaMerisilakkakirjakalaruoka, ruokaohjeet, silakka - hailiMerisilakka projektiVakioruokaohjeetKansio jossa ruokaohjeitaL-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaNorfin kalaherkkuja teillekinlehtikalaruoatOy Norfinn A/SHelsinkiiv.32L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo)
AvaaBergenstöm, Anna kirjoittaja
Peltonen, Leena kääntäjä
Bergensröm, Fanny valokuvat
Välimeren ruoka herkutkirjakeittokirjat, ruokaKaristoHämeenlinna2000112951-23-4083-6L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaBjörklund, Michael
Forth, Linda kirjoittaja
Micken kalaherkutkirjakalaruoat, kalaruokaMichael Björklund ja HSS MediaPorvoo2016224978-952-67657-2-3L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaBorgen, Annemarta
Min fiskkokbokkirjaruoka, ruokaohjeetForumSweden198827591-37-09546-3L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaBorgstrom, Georg toim.
Fish as Food : volume 1kirjakalanjalostus, kalaruoka, kalatalousAcademic PressUSA1961725L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaBorgstrom, Georg
Fish as Food : volume 2kirjakalanjalostus, kalaruoka, kalatalousAcademic PressUSA1962777L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaBorgstrom, Georg toim.
Fish as Food : volume 3kirjakalanjalostus, kalaruoka, kalatalousAcademic PressUSA1965489L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaBorgstrom, Georg toim.
Fish as Food : volume 4kirjakalanjalostus, kalaruoka, kalatalousAcademic PressUSA1965518L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaBurgess, G. H. O.
Developmets in Handling and Processing Fishkirjakalanjalostus, kalaruoatFishing News LtdBath1965132L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaBurgess, G. H. O. kirjoittaja
Cutting, C. L. kirjoittaja
Lovern, J. A. kirjoittaja
Waterman, J. J. kirjoittaja
Atkinson, Keith kuvittaja
Fish Handling & Processingkirjakalanjalostus, kalaruoatMinistery of Technology Torry Researh StationScotland1965390L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaChichester, C. O. toim.
Graham, H. D. toim.
Microbial Safety of Fishery Productskirjakalanjalostus, mikrobit, turvallisuusAcademic PressUSA1973334L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaDonhauser, Rose Marie
Licht, Werner
Lust auf Lachskirjakalaruoat, kalaruoka, keittokirjat, lohi - salmo salarSüdwestItaly2000943-517-06178-6L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaEidem, Paul Lorck
Fiskarens kokbok :ute och hemmakirjakalaruoat, kalaruoka, keittokirjatAbuNorway101L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaFearnley-Whittingstall, Hugh kirjoittaja
Fisher, Simon kirjoittaja
Wheeler, Simon valokuvat
The River Cottage Fish BookkirjakalaruoatBloomsburyGreat Britan2007608978-0-7475-8869-6L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaForsell, Fredrik
Några ord om saltning av strömmingartikkelisilakka - haili, suolausLoviisaiv.8L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo)
AvaaFsfish yhteisötekijä
Kampelaviikot : kampeloita ja kampellareseptejälehtikalaruoat, kampela, kampelakalatFsfish6L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo)
AvaaGyllensköldt, H.
Att koka fiskkirjakalaruoat, kalaruoka, keittokirjatW&WStockholm196393L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaHammond, June
Fish and Seafood : simple and delicious easy-to-make recipeskirjakalaruoat, meri - meretMark & SpencerChina2002961-84273-811-9L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaHellebland, Görn
Stora fisk skolan : allt om matkirjakalaruoka, ruoka, ruokaohjeetFörlags AB WilkenDDR198914491-7024-579-7L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaHirvonen, Sirkka
Herkkuja kaloista ja äyriäisistäkirjakalaruoat, keittokirjatWSOYPorvoo2004111951-0-28981-7PainonvartijatL-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaJaakkonen, Kati
Hellapoliisin kalaruoatkirjakalaruoat, keittokirjat, ruoka, ruokaohjeetReadMeHämeenlinna2011159978-952-220-400-4L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaKietzmann, Ulrich
Priebe, Klaus
Rakow, Dieter
Reichstein, Karl
Seefisch als Lebensmittelkirjakalanjalostus, merikalatPaul PareyGermany1969L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaKreuzer, Rudolf toim.
fish Inspection and Quality controlkirjaelintarvikkeet, kalaruoat, laatuFishing News LtdGreat Britan1971290L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaKurula, Timo
Niiles-Jounin saamelaisia makujakirjaruoka, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, saamelaisetKassiopeia Finland OyArt-Print Oy200556952-99655-0.8L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaLarsson Lassenius, Rigmor toim.
Lassenius, Bertil toim.
Fellman, Isa kuvittaja
Kulturströmingenkirjakalaruoat, silakka - hailiKulturdagar r.f. Ekenäs197427L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaLindholm, Maryelle
Lilla fisk boken : med Hbl-läsarnas bästa receptkirjakala - kalat, keittokirjatHufvudstadbladetLovisa1994176951-9114-42-4L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaLocwood, Russ
Fish Cookerykirjaruoka, ruokaohjeetLyons & Burford PublihsherUSA19931971-55821-246-9L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaMartat yhteisötekijä
Kotikeittiön kalaruokialehtikalaruoat, kalaruokaMartat202223L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaMorze, Mazurskie
Dobiegniewskie, Pojezierze
Atlas kulinarykirjakalaruoatPracownia Wydawnicza ElSetOlsztyn201680978-83-64736-60-5L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaNenonen, Maija
Silakka ja sille ruokataloudessasarjajulkaisukalaruoat, kalaruoka, silakka - haili, silliMaatalousseurojen keskusliittoHelsinki195828Maatalousnaisten julkaisuja N:o 27L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaNordlund, Marjaleena
Hyvää kalasta : uutta, kevyttä, herkullistakirjakalaruoat, keittokirjatWerner Söderström OsakeyhtiöPorvoo1971149SeepraL-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaPielenz, Frithjof
Krämer, Heinrich
Die fischverarbeitungkirjakalanjalostusFachbuchverlagLeipzig1958245L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaPro Kala ry
Meren antimia a la Michail BjörklundlehtikalaruoatPro Kala ry6Taitettava esiteL-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo)
AvaaPro Kala ry
Meren antimia a la Michail BjörklundlehtikalaruoatPro Kala ry6L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo)
AvaaPro Kala ry yhteisötekijä
Muikku : reseptejä jokaiseen makuunlehtikalaruoat, muikkuPro Kala ry21L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo)
AvaaPro Kala ry yhteisötekijä
Silakka : reseptejä jokaiseen makuunlehtikalaruoat, silakka - hailiPro Kala ry21L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo)
AvaaQvistorff, Helge V.
Sill i nordenkirjakalastuskulttuuri, kulttuurihistoria, Pohjoismaat - Skandinavia, ruokakulttuuri, silli, sillikalatJysk Lokalhistorisk ForlagArden199711987-88293-34-3L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaRautonen, Markku
Lomakokin keittokirjakirjakeittokirjat, ruoka, ruokaohjeetWeilin+GöösEspoo1986212951-35-3729-3L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaReenpää, Lotte
Vanhanen, Mauri
Fisk och viltkirjakala - kalat, keittokirjat, pienriista (riistaeläimet)Söderström & C:o Förlags AbBorgå1971227L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaSkinnari, Katriina
Junnilainen, Paula
Leskinen, Marita
Hygieeniaopas kala-alan yrityksillekirjakalanjalostus, opaskirjaHelsingin yliopisto maaseudun tutkimus-ja koulutuskeskusMikkeli199632951-45-7537-7L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaSointu, Tapio toimitus
Lappi ala carte : erä ja tulistelukirjaeränkäynti, kalaruoat, keittokirjat, LappiRestaurants and hotelsJyväskylä199896952-5290-01-8L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaStenros, Manne toimitus
Hornmalm, Erik toimitus
Artic a la cartekirjaruoka, ruokakulttuuri, ruokaohjeetStudio Avec AudivisualFinland2001108952-5290-11-5L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaTalve, Ilmar
Kansanomaisen ruokatalouden alaltaartikkelikalaruoat, kansatiede, ruokaSuomalaisen Kirjallisuuden SeuraHelsinki1961106Suomi 109:4L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaTanttu, Anna-Maija
Donner, Jörn
Strömming sill och ansjoviskirjakalaruoat, kalaruoka, silakka - haili, silliSchildtsHelsingfors199496951-50-0770-4L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaTanttu, Anna-Maija
Muttonen, Jyri
Äyriäiset ja simpukatkirjaruoka, ruokaohjeet, simpukat, äyriäisetOtavaKeuruu2004144951-1-18465-2L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo)
AvaaTekkinen, Niina
Fileissä fisuistakirjakalaruoat, kalaruoka, keittokirjatLumoJyväskylä200987978-952-5491-56-2L-Ruoka- ja keittokirjat
AvaaWilliams, Chuck toim.
Sonoma toim.
Fishkirjakala - kalat, keittokirjatImon & SchusterUSA20021200-7432-2640-2L-Ruoka- ja keittokirjat
Viiteluettelo: Kaikki Valitut Tämä sivu Lisätietoa