| Avaa | | Herkkuja jääsilakasta : liittäkää tämä keittokirjaanne | | artikkeli | kalaruoat, silakka - haili | Tuko | Turku | | | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo) |
| Avaa | | Kalansavustus | | kirja | kalanjalostus, kalasavustamot, savustus | Stadin ammattiopisto | Helsinki | 2022 | 23 | | Harjoitustyö | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | | Merisilakka | | kirja | kalaruoka, ruokaohjeet, silakka - haili | Merisilakka projekti | | | | | Vakioruokaohjeet | Kansio jossa ruokaohjeita | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | | Norfin kalaherkkuja teillekin | | lehti | kalaruoat | Oy Norfinn A/S | Helsinki | iv. | 32 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo) |
| Avaa | Bergenstöm, Anna kirjoittaja Peltonen, Leena kääntäjä Bergensröm, Fanny valokuvat
| Välimeren ruoka herkut | | kirja | keittokirjat, ruoka | Karisto | Hämeenlinna | 2000 | 112 | 951-23-4083-6 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Björklund, Michael Forth, Linda kirjoittaja
| Micken kalaherkut | | kirja | kalaruoat, kalaruoka | Michael Björklund ja HSS Media | Porvoo | 2016 | 224 | 978-952-67657-2-3 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Borgen, Annemarta
| Min fiskkokbok | | kirja | ruoka, ruokaohjeet | Forum | Sweden | 1988 | 275 | 91-37-09546-3 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Borgstrom, Georg toim.
| Fish as Food : volume 1 | | kirja | kalanjalostus, kalaruoka, kalatalous | Academic Press | USA | 1961 | 725 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Borgstrom, Georg
| Fish as Food : volume 2 | | kirja | kalanjalostus, kalaruoka, kalatalous | Academic Press | USA | 1962 | 777 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Borgstrom, Georg toim.
| Fish as Food : volume 3 | | kirja | kalanjalostus, kalaruoka, kalatalous | Academic Press | USA | 1965 | 489 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Borgstrom, Georg toim.
| Fish as Food : volume 4 | | kirja | kalanjalostus, kalaruoka, kalatalous | Academic Press | USA | 1965 | 518 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Burgess, G. H. O.
| Developmets in Handling and Processing Fish | | kirja | kalanjalostus, kalaruoat | Fishing News Ltd | Bath | 1965 | 132 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Burgess, G. H. O. kirjoittaja Cutting, C. L. kirjoittaja Lovern, J. A. kirjoittaja Waterman, J. J. kirjoittaja Atkinson, Keith kuvittaja
| Fish Handling & Processing | | kirja | kalanjalostus, kalaruoat | Ministery of Technology Torry Researh Station | Scotland | 1965 | 390 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Chichester, C. O. toim. Graham, H. D. toim.
| Microbial Safety of Fishery Products | | kirja | kalanjalostus, mikrobit, turvallisuus | Academic Press | USA | 1973 | 334 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Donhauser, Rose Marie Licht, Werner
| Lust auf Lachs | | kirja | kalaruoat, kalaruoka, keittokirjat, lohi - salmo salar | Südwest | Italy | 2000 | 94 | 3-517-06178-6 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Eidem, Paul Lorck
| Fiskarens kokbok :ute och hemma | | kirja | kalaruoat, kalaruoka, keittokirjat | Abu | Norway | | 101 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Fearnley-Whittingstall, Hugh kirjoittaja Fisher, Simon kirjoittaja Wheeler, Simon valokuvat
| The River Cottage Fish Book | | kirja | kalaruoat | Bloomsbury | Great Britan | 2007 | 608 | 978-0-7475-8869-6 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Forsell, Fredrik
| Några ord om saltning av strömming | | artikkeli | silakka - haili, suolaus | | Loviisa | iv. | 8 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo) |
| Avaa | Fsfish yhteisötekijä
| Kampelaviikot : kampeloita ja kampellareseptejä | | lehti | kalaruoat, kampela, kampelakalat | Fsfish | | | 6 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo) |
| Avaa | Gyllensköldt, H.
| Att koka fisk | | kirja | kalaruoat, kalaruoka, keittokirjat | W&W | Stockholm | 1963 | 93 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Hammond, June
| Fish and Seafood : simple and delicious easy-to-make recipes | | kirja | kalaruoat, meri - meret | Mark & Spencer | China | 2002 | 96 | 1-84273-811-9 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Hellebland, Görn
| Stora fisk skolan : allt om mat | | kirja | kalaruoka, ruoka, ruokaohjeet | Förlags AB Wilken | DDR | 1989 | 144 | 91-7024-579-7 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Hirvonen, Sirkka
| Herkkuja kaloista ja äyriäisistä | | kirja | kalaruoat, keittokirjat | WSOY | Porvoo | 2004 | 111 | 951-0-28981-7 | Painonvartijat | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Jaakkonen, Kati
| Hellapoliisin kalaruoat | | kirja | kalaruoat, keittokirjat, ruoka, ruokaohjeet | ReadMe | Hämeenlinna | 2011 | 159 | 978-952-220-400-4 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Kietzmann, Ulrich Priebe, Klaus Rakow, Dieter Reichstein, Karl
| Seefisch als Lebensmittel | | kirja | kalanjalostus, merikalat | Paul Parey | Germany | 1969 | | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Kreuzer, Rudolf toim.
| fish Inspection and Quality control | | kirja | elintarvikkeet, kalaruoat, laatu | Fishing News Ltd | Great Britan | 1971 | 290 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Kurula, Timo
| Niiles-Jounin saamelaisia makuja | | kirja | ruoka, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, saamelaiset | Kassiopeia Finland Oy | Art-Print Oy | 2005 | 56 | 952-99655-0.8 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Larsson Lassenius, Rigmor toim. Lassenius, Bertil toim. Fellman, Isa kuvittaja
| Kulturströmingen | | kirja | kalaruoat, silakka - haili | Kulturdagar r.f. Ekenäs | | 1974 | 27 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Lindholm, Maryelle
| Lilla fisk boken : med Hbl-läsarnas bästa recept | | kirja | kala - kalat, keittokirjat | Hufvudstadbladet | Lovisa | 1994 | 176 | 951-9114-42-4 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Locwood, Russ
| Fish Cookery | | kirja | ruoka, ruokaohjeet | Lyons & Burford Publihsher | USA | 1993 | 197 | 1-55821-246-9 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Martat yhteisötekijä
| Kotikeittiön kalaruokia | | lehti | kalaruoat, kalaruoka | Martat | | 2022 | 23 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Morze, Mazurskie Dobiegniewskie, Pojezierze
| Atlas kulinary | | kirja | kalaruoat | Pracownia Wydawnicza ElSet | Olsztyn | 2016 | 80 | 978-83-64736-60-5 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Nenonen, Maija
| Silakka ja sille ruokataloudessa | | sarjajulkaisu | kalaruoat, kalaruoka, silakka - haili, silli | Maatalousseurojen keskusliitto | Helsinki | 1958 | 28 | | Maatalousnaisten julkaisuja N:o 27 | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Nordlund, Marjaleena
| Hyvää kalasta : uutta, kevyttä, herkullista | | kirja | kalaruoat, keittokirjat | Werner Söderström Osakeyhtiö | Porvoo | 1971 | 149 | | Seepra | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Pielenz, Frithjof Krämer, Heinrich
| Die fischverarbeitung | | kirja | kalanjalostus | Fachbuchverlag | Leipzig | 1958 | 245 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Pro Kala ry
| Meren antimia a la Michail Björklund | | lehti | kalaruoat | Pro Kala ry | | | 6 | | | Taitettava esite | L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo) |
| Avaa | Pro Kala ry
| Meren antimia a la Michail Björklund | | lehti | kalaruoat | Pro Kala ry | | | 6 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo) |
| Avaa | Pro Kala ry yhteisötekijä
| Muikku : reseptejä jokaiseen makuun | | lehti | kalaruoat, muikku | Pro Kala ry | | | 21 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo) |
| Avaa | Pro Kala ry yhteisötekijä
| Silakka : reseptejä jokaiseen makuun | | lehti | kalaruoat, silakka - haili | Pro Kala ry | | | 21 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo) |
| Avaa | Qvistorff, Helge V.
| Sill i norden | | kirja | kalastuskulttuuri, kulttuurihistoria, Pohjoismaat - Skandinavia, ruokakulttuuri, silli, sillikalat | Jysk Lokalhistorisk Forlag | Arden | 1997 | 119 | 87-88293-34-3 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Rautonen, Markku
| Lomakokin keittokirja | | kirja | keittokirjat, ruoka, ruokaohjeet | Weilin+Göös | Espoo | 1986 | 212 | 951-35-3729-3 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Reenpää, Lotte Vanhanen, Mauri
| Fisk och vilt | | kirja | kala - kalat, keittokirjat, pienriista (riistaeläimet) | Söderström & C:o Förlags Ab | Borgå | 1971 | 227 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Skinnari, Katriina Junnilainen, Paula Leskinen, Marita
| Hygieeniaopas kala-alan yrityksille | | kirja | kalanjalostus, opaskirja | Helsingin yliopisto maaseudun tutkimus-ja koulutuskeskus | Mikkeli | 1996 | 32 | 951-45-7537-7 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Sointu, Tapio toimitus
| Lappi ala carte : erä ja tulistelu | | kirja | eränkäynti, kalaruoat, keittokirjat, Lappi | Restaurants and hotels | Jyväskylä | 1998 | 96 | 952-5290-01-8 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Stenros, Manne toimitus Hornmalm, Erik toimitus
| Artic a la carte | | kirja | ruoka, ruokakulttuuri, ruokaohjeet | Studio Avec Audivisual | Finland | 2001 | 108 | 952-5290-11-5 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Talve, Ilmar
| Kansanomaisen ruokatalouden alalta | | artikkeli | kalaruoat, kansatiede, ruoka | Suomalaisen Kirjallisuuden Seura | Helsinki | 1961 | 106 | | Suomi 109:4 | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Tanttu, Anna-Maija Donner, Jörn
| Strömming sill och ansjovis | | kirja | kalaruoat, kalaruoka, silakka - haili, silli | Schildts | Helsingfors | 1994 | 96 | 951-50-0770-4 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Tanttu, Anna-Maija Muttonen, Jyri
| Äyriäiset ja simpukat | | kirja | ruoka, ruokaohjeet, simpukat, äyriäiset | Otava | Keuruu | 2004 | 144 | 951-1-18465-2 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat (avokotelo) |
| Avaa | Tekkinen, Niina
| Fileissä fisuista | | kirja | kalaruoat, kalaruoka, keittokirjat | Lumo | Jyväskylä | 2009 | 87 | 978-952-5491-56-2 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Williams, Chuck toim. Sonoma toim.
| Fish | | kirja | kala - kalat, keittokirjat | Imon & Schuster | USA | 2002 | 120 | 0-7432-2640-2 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |