| Avaa | | Mädin hyödyntäminen | | moniste | kalaruoat, mäti | Sitra | Helsinki | 1978 | 44+liitteet | 951-9251-66-9 | Sarja A | N:o 53 | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |
| Avaa | Kanten, Minna
| Kalan ostaminen ja kiinnostus suoramyyntiin Uudenmaan rannikolla | | moniste | kalakauppa, myynti, Uusimaa | Nylands Fiskarförbund r.f. | Helsingfors | 1992 | 24+liitteet | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |
| Avaa | Lyijynen, Tuija Randell, Kati Hattula, Tapani Ahvenainen, Raija
| Kalateollisuuden hygienia-ja pakkausopas | | sarjajulkaisu | kalanjalostus, kalateollisuus, opaskirja | Valtion Teknillinen Tutkimuslaitos | Espoo | 1997 | 73+5 | 951-38-5134-6 | VTT Tiedotteita 1847 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |
| Avaa | Mäkelä, Eija
| Kotimaisen kalan hankinnasta ja käytöstä ravintoloissa | | opinnäyte | kalakauppa, kalatuotteet → kalavalmisteet, kotimainen | Hotelli-ja ravintolaopisto | Helsinki | 1977 | 28+liitteet | | Hotelli-ja ravintolaopiston seminaaritutkielma 20/1977 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |
| Avaa | Nikkilä, O. E.
| Formation of Trimethylamine in Spoilage of Fish | | artikkeli | kalasäilykkeet → kalavalmisteet, pilaantuminen | | Sanoma Oy | 1951 | 7 | | Suomen Kemistilehti 24 (1951) | | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |
| Avaa | Nikkilä, O. E. Mälkki, Y. Mennola, Riitta
| Muikku täyssäilykkeiden raaka-aineena | | sarjajulkaisu | kalaruoka, kalasäilykkeet → kalavalmisteet, muikku | Valtion Teknillinen Tutkimuslaitos | Helsinki | 1971 | 14 | | Tiedotus. Sarja IV-kemia 120 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |
| Avaa | Raunemaa, Pirkko esipuheen kirjoittaja
| Kalapakasteiden laatu vuonna 1988 | | sarjajulkaisu | kalaruoat, kalaruoka, laatu, pakastus | Elinkeinohallitus, kuluttaja-asian osasto | Valtimo | 1989 | 11 | 0784-7343 | Kuluttaja-asian osaston julkaisuja 15/1988 | | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |
| Avaa | Rönn, Carina
| Nahkaa kalasta : käsikirja kalannahan kasviparkituksesta | | moniste | kalannahka, käsityöt | Österbottens Fiskarförbund r.f. | Vaasa | 2001 | 16 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |
| Avaa | Satakunnan Kalatalouskeskus yhteisötekijä
| Kotimaisen kalanmädin hyödyntäminen | | moniste | kalanjalostus, kalaruoat, kalaruoka, mäti | Satakunnan Kalatalouskeskus | | 1993 | 16+liitteet | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |
| Avaa | Sitra yhteisötekijä
| Kalanjalostuksen ja markkinoinin kontaktiseminaari 5.-6.4.1978 Paimio | | moniste | kalanjalostus, markkinointi, seminaarit | Sitra | Helsinki | 1978 | 79 | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |
| Avaa | Sukuvaara, Pertti
| Kehitysprojekti pikkusiian hyödyntämiseksi kalamassasta kehitettävien suurtaloustuotteiden tuottamiseksi : loppuraportti | | moniste | hyödyntäminen, kalanjalostus, siika - siiat, suurtaloudet | | | 1991 | 40+liitteet | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |
| Avaa | Työryhmä
| Kotimaisen kalankäytön edistäminen Pohjos-pohjanmaalla-projekti | | moniste | Kalankäsittely, kalaruoat, kalaruoka, kalatuotteet → kalavalmisteet, Pohjois-Pohjanmaa, projekti - projektit | Oulun Maaseutukeskus, Maa-ja kotitalousnaisten piirikeskus | Oulu | 1992 | 19+liitteet | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |
| Avaa | Valtonen, Tapani
| Kokeita kala-ja mätisäilykkeiden tuotekehittelystä ja markkinoinista | | sarjajulkaisu | kalanjalostus, kalasäilykkeet → kalavalmisteet, mäti, tuotekehitys - tuotekehittely | Perämeren Kalastajien keskusliitto, Pohjanmaan Kalastajaseurojen liitto | Oulu | 1974 | 17+liitteet | | | | L-Kalanjalostus (avokotelo 1) |