| Avaa | Fish sijainti hyllyssä
| Fish and seafood | | kirja | ruoanvalmistus | Sunburst Books | London | 1993 | 64 | 1-85778-011-6 | Sunburst Cookery Library | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Hartola, Marja
| Ruokaretki Turun saaristoon = Matresa i Åbo skärgård | | kirja | ruoka, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, Turunmaan saaristo | Atena Kustannus Oy | Jyväskylä | 2003 | 92 | 951-796-304-1 | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Helleblad, Görn
| Parhaat kalaruuat | | kirja | kalaruoat | Otava | DDR | 1986 | 144 | 951-1-10766-6 | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Järvinen, Tiina kääntäjä
| Suuri kala- ja äyriäis keittokirja | | kirja | kalaruoat, ruoanvalmistus, äyriäiset | Könemann Verlagsgesellenschaft | Köln | 2000 | 304 | 3-8290-4005-9 | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Kiesvaara, Martti Tuorila, Hely Granroth, Bengt
| Silakka- ja kilohailimassan valmistus ja käyttö elintarvikkeissa | | artikkeli | elintarvikkeet, kalavalmisteet, kilohaili, silakka - haili | Valtion teknillinen tutkimuskeskus | Espoo | 1980 | 49+11 liitettä | | Tiedonanto / Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Elintarvikelaboratorio, ISSN 0355-3558 ; 11 | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Koivusalo, Timo Lehtinen, Jani Peltola, Mikko
| Rysän päältä : siikahyvä ruokakirja | | kirja | ruoanvalmistus, ruoka, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, savustus, siika - siiat | Johnny Kniga | Bookwell, Porvoo | 2005-2013, | 238 | 951-0-30955-9 | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Koskimies, Tiia
| Finland : Nature´s table | | kirja | kalaruoat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet | Crea Video | Helsinki | 1998 | 154+6 | 952-9750-10-2 | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Manninen, Mika
| Mies ja gourmet - näin hurmaat! | | kirja | ruoanvalmistus | Mika Manninen | Viro | 2018 | 125 | 978-952-94-0667-8 | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Maulavirta, Markus kirjoittaja Lindgren, Crister esipuheen kirjoittaja
| Hauki on kala keittokirja | | kirja | hauki - hauet, keittokirjat, ruoanvalmistus | PP Planet Palvelut Oy | | 2008 | 32 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Muurinen, Anna kääntäjä
| Juhlaruokia | | kirja | kalaruoat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri | Kustannus-Mäkelä | Karkkila | 1996 | 92 | 951-873-626-X | Helpot Herkut | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Nykänen, Heta Koppanen, Katri Pekkarinen, Esko Kääriäinen, Jouko Hämäläinen, Mauno
| Kallaveden kalaherkut | | kirja | kalaruoat, Kallavesi, ruoanvalmistus | Kuopion kaupunki | Kuopio | 2012 | 96 | 978-951-842-358-7 | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Ruoho, Ari Mäkelä, Teemu
| Kala- ja riistaruoat | | kirja | kalaruoat, keittokirjat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet | Yhtyneet Kuvalehdet Otava | Helsinki | 2005 | 192 | 951-1-20355-X | | Tekstit, ohjeet ja ruokakuvat ... | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Suomalainen, Riitta toim.
| Lapin ruokia : poroa, lohta, hillaa | | kirja | Lappi, lohikalat, porot, ruokakulttuuri, ruokaohjeet | WSOY | Porvoo | 1981 | 317 | 951-0-10491-4 | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | T-Kaupan koulutuskeskus yhteisötekijä
| Kala ABC : opiskelijalle | | kirja | kalakauppa, kalanjalostus, kalaruoat | T-kaupan koulutuskeskus | Jyväskylä | 1989 | 80 | 951-9003-32-0 | | Kalakirja on ykkösmyyjäkoulu... | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |
| Avaa | Useita kirjoittajia
| Kala- ja äyriäisherkkuja | | kirja | kalaruoat, äyriäiset | Weilin+Göös | Espoo | 1987 | 91 | 951-35-4040-5 | | | L-Ruoka- ja keittokirjoja, isokokoiset |