| Avaa | | Kalansavustus | | kirja | kalanjalostus, kalasavustamot, savustus | Stadin ammattiopisto | Helsinki | 2022 | 23 | | Harjoitustyö | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Bergenstöm, Anna kirjoittaja Peltonen, Leena kääntäjä Bergensröm, Fanny valokuvat
| Välimeren ruoka herkut | | kirja | keittokirjat | Karisto | Hämeenlinna | 2000 | 112 | 951-23-4083-6 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Fearnley-Whittingstall, Hugh kirjoittaja Fisher, Simon kirjoittaja Wheeler, Simon valokuvat
| The River Cottage Fish Book | | kirja | kalaruoat | Bloomsbury | Great Britan | 2007 | 608 | 978-0-7475-8869-6 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Hammond, June
| Fish and Seafood : simple and delicious easy-to-make recipes | | kirja | kalaruoat, meri - meret | Mark & Spencer | China | 2002 | 96 | 1-84273-811-9 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Hirvonen, Sirkka
| Herkkuja kaloista ja äyriäisistä | | kirja | kalaruoat, keittokirjat | WSOY | Porvoo | 2004 | 111 | 951-0-28981-7 | Painonvartijat | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Jaakkonen, Kati
| Hellapoliisin kalaruoat | | kirja | kalaruoat, keittokirjat, ruoka, ruokaohjeet | ReadMe | Hämeenlinna | 2011 | 159 | 978-952-220-400-4 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Larsson Lassenius, Rigmor toim. Lassenius, Bertil toim. Fellman, Isa kuvittaja
| Kulturströmingen | | kirja | kalaruoat, silakka - haili | Kulturdagar r.f. Ekenäs | | 1974 | 27 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Martat yhteisötekijä
| Kotikeittiön kalaruokia | | lehti | kalaruoat | Martat | | 2022 | 23 | | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Morze, Mazurskie Dobiegniewskie, Pojezierze
| Atlas kulinary | | kirja | kalaruoat | Pracownia Wydawnicza ElSet | Olsztyn | 2016 | 80 | 978-83-64736-60-5 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Nordlund, Marjaleena
| Hyvää kalasta : uutta, kevyttä, herkullista | | kirja | kalaruoat, keittokirjat | Werner Söderström Osakeyhtiö | Porvoo | 1971 | 149 | | Seepra | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Skinnari, Katriina Junnilainen, Paula Leskinen, Marita
| Hygieeniaopas kala-alan yrityksille | | kirja | kalanjalostus, opaskirja | Helsingin yliopisto maaseudun tutkimus-ja koulutuskeskus | Mikkeli | 1996 | 32 | 951-45-7537-7 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Sointu, Tapio toimitus
| Lappi ala carte : erä ja tulistelu | | kirja | eränkäynti, kalaruoat, keittokirjat, Lappi | Restaurants and hotels | Jyväskylä | 1998 | 96 | 952-5290-01-8 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Stenros, Manne toimitus Hornmalm, Erik toimitus
| Artic a la carte | | kirja | ruoka, ruokakulttuuri, ruokaohjeet | Studio Avec Audivisual | Finland | 2001 | 108 | 952-5290-11-5 | | | L-Ruoka- ja keittokirjat |
| Avaa | Talve, Ilmar
| Kansanomaisen ruokatalouden alalta | | artikkeli | kalaruoat, kansatiede | Suomalaisen Kirjallisuuden Seura | Helsinki | 1961 | 106 | | Suomi 109:4 | | L-Ruoka- ja keittokirjat |