Hakutulokset

Valitse kaikki   Poista valinnat
Valittu Tekijä (t)Aineiston nimiVerkko-osoiteAineistolajiAsiasanatKustantajaPainopaikkaVuosiSivumääräISBN/ISSNLehti/sarja ym.LisätietoaSijainti
AvaaAhlin, Nils-Emil kirjoittaja
Rossander, Måns kirjoittaja
Lehmusoksa, Ritva kääntäjä
100 maukasta silakkaherkkuakirjakalaruoat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, silakkaGummerusJyväskylä1997155951-20-5101-XL-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaLehmusoksa, Risto
Lehmusoksa, Ritva
Vuoksen lohta ja Pietarin kaviaaria : Imatran seudun gastronomiaa ja kartanoelämääkirjakalaruoat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeetOtavaHelsinki2008192978-951-1-22277-4Kaivattu teos esittelee kuvin ...L-Ruoka- ja keittokirjoja
AvaaLehmusoksa, Ritva
Lehmusoksa, Risto
Suuria herkkuja pienistä kaloistakirjakalaruoat, ruoanvalmistusAjatusJyväskylä2004118951-20-6685-82. painosL-Ruoka- ja keittokirjoja
Viiteluettelo: Kaikki Valitut Tämä sivu