| Avaa | Airaksinen, Susanna
| Environmental Factors Regulating Gene Expression in Fish - Heat Shock Response - | | opinnäyte | kala - kalat, väitöskirjat, ympäristötekijät | Turun Yliopisto | Turku | 2003 | 78 | 951-29-2397-1 | Annales Universitatis Turkuensis. AII: Biologica - Geographica - Geologica | No: 164
5 Liitettä
| I-väitöskirjat |
| Avaa | Airaksinen, Susanna Norrdahl, Olli Paassilta, Minna Riihimäki, Jari Ruohonen, Kari Vaajala, Markku
| Itseohjautuva ruokinta kirjolohen verkkoallasviljelyssä (ITSE) | linkki | kirja | kirjolohi, ruokinta, verkkoaltaat, verkkokalastus | RKTL | Helsinki | 2003 | 23+liitteet | 951-776-416-2 ; 1238-3325 | Kala- ja riistaraportteja / Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos | nro 288
Kalatalouden ohjaus... | F-RKTL Kala- ja riistaraportteja ; I-Kalatutkimus: Kirjolohi (avokotelo 1) |
| Avaa | Airaksinen, Susanna
| Kalan teurastaminen ja elintarvikelaatu. [Artikkeli] / Susanna Airaksinen, Kari Ruohonen | | artikkeli | kalaruoat | Kalatalouden Keskusliitto | Helsinki | 2005 | | | Suomen Kalastuslehti | s. 21-23 | |
| Avaa | Airaksinen, Susanna Aro, Tarja Norrdahl, Olli Riihimäki, Jari Ruohonen, Kari Vaajala, Markku
| Kalojen elävänä jäähdyttäminen ja sen vaikutukset teuraslaatuun | linkki | kirja | ahven, jäähdytys - jäähdyttäminen, kalanjalostus, kirjolohi, kutu, kutupaikat, siika - siiat | RKTL | Helsinki | 2005 | 19+liite | 951-776-497-9 ; 1238-3325 | Kala- ja riistaraportteja / Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos | nro 356
Kalan tehokas jää... | F-RKTL Kala- ja riistaraportteja ; F-Kalatalous: Kalanjalostus |
| Avaa | Airaksinen, Susanna Forsman, Antti Norrdahl, Olli Riihimäki, Jari Vaajala, Markku Ruohonen, Kari
| Kirjolohen kutukypsyyden säätö ruokakalatuotannossa (KutuSää) : Kolmas osakoe | linkki | kirja | kalatuotteet → kalavalmisteet, kirjolohi, kutu, kutupaikat, mäti | RKTL | Helsinki | 2006 | 18+liite | 951-776-536-3 ; 1238-3325 | Kala- ja riistaraportteja / Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos | nro 388
Tutkimus oli kolmas... | F-RKTL Kala- ja riistaraportteja |
| Avaa | Forsman, Antti Airaksinen, Susanna Aro, Tarja Riihimäki, Jari Vaajala, Markku Ruohonen, Kari
| Kirjolohen kutukypsyyden säätö ruokakalatuotannossa (KutuSää) : Ensimmäinen osakoe | linkki | kirja | kalatuotteet → kalavalmisteet, kirjolohi, kutu, kutupaikat, mäti | RKTL | Helsinki | 2004 | 37+liitteet | 951-776-481-2 ; 1238-3325 | Kala- ja riistaraportteja / Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos | nro 344
Tutkimus oli ensimm... | F-RKTL Kala- ja riistaraportteja |
| Avaa | Forsman, Antti Airaksinen, Susanna Aro, Tarja Norrdahl, Olli Riihimäki, Jari Vaajala, Markku Ruohonen, Kari
| Kirjolohen kutukypsyyden säätö ruokakalatuotannossa (KutuSää) : Toinen osakoe | linkki | kirja | kalatuotteet → kalavalmisteet, kirjolohi, kutu, kutupaikat, mäti | RKTL | Helsinki | 2006 | 53+liitteet | 951-776-527-4 ; 1238-3325 | Kala- ja riistaraportteja / Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos | nro 381
Tutkimus oli toinen... | F-RKTL Kala- ja riistaraportteja |
| Avaa | Lerche, Knut-Olof Airaksinen, Susanna
| Fiskmjöl med senaste teknik | | artikkeli | kalajauho | Centralförbundet för Fiskerihushållning | Helsingfors | 2016 | | 0015-3125 | Fiskeritidskrift för Finland | 2016: Nr 2, s.14 | |