| Avaa | Airaksinen, Susanna Forsman, Antti Norrdahl, Olli Riihimäki, Jari Vaajala, Markku Ruohonen, Kari
| Kirjolohen kutukypsyyden säätö ruokakalatuotannossa (KutuSää) : Kolmas osakoe | linkki | kirja | kalatuotteet → kalavalmisteet, kirjolohi, kutu, kutupaikat, mäti | RKTL | Helsinki | 2006 | 18+liite | 951-776-536-3 ; 1238-3325 | Kala- ja riistaraportteja / Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos | nro 388
Tutkimus oli kolmas... | F-RKTL Kala- ja riistaraportteja |
| Avaa | Forsman, Antti Airaksinen, Susanna Aro, Tarja Riihimäki, Jari Vaajala, Markku Ruohonen, Kari
| Kirjolohen kutukypsyyden säätö ruokakalatuotannossa (KutuSää) : Ensimmäinen osakoe | linkki | kirja | kalatuotteet → kalavalmisteet, kirjolohi, kutu, kutupaikat, mäti | RKTL | Helsinki | 2004 | 37+liitteet | 951-776-481-2 ; 1238-3325 | Kala- ja riistaraportteja / Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos | nro 344
Tutkimus oli ensimm... | F-RKTL Kala- ja riistaraportteja |
| Avaa | Forsman, Antti Airaksinen, Susanna Aro, Tarja Norrdahl, Olli Riihimäki, Jari Vaajala, Markku Ruohonen, Kari
| Kirjolohen kutukypsyyden säätö ruokakalatuotannossa (KutuSää) : Toinen osakoe | linkki | kirja | kalatuotteet → kalavalmisteet, kirjolohi, kutu, kutupaikat, mäti | RKTL | Helsinki | 2006 | 53+liitteet | 951-776-527-4 ; 1238-3325 | Kala- ja riistaraportteja / Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos | nro 381
Tutkimus oli toinen... | F-RKTL Kala- ja riistaraportteja |